Lækker sommermad: Kyllingespyd med den lækreste peanutbutter-dip og salat med vandmelon. Du kan købe alle ingredienser i din lokale 365discount

Følg nedenstående opskrift eller bliv inspireret af den korte video 💚
Videoen kan du også finde på Instagram @365discount og @benjaminkanu_

Ingredienser:

Kyllingespyd:
250 g kyllingeinderfilet
1/3 dåse kokosmælk
2 spsk. fiskesauce
1 spsk. gurkemeje
1½ tsk. hvidvinseddike
1 spsk. soja

Peanutbutter-dip: 
Olivenolie
1 tsk. rød karrypasta
1 spsk. sambal oelek
2/3 kokosmælk
2 spsk. smooth peanutbutter
1 spsk. fiskesauce
1 tsk. brun farin

Sommersalat med vandmelon:
1/3 vandmelon
1 pose skyllet babyspinat
1 spsk. balsamicoeddike
½ pakke salatost
1½ spsk. græskarkerner

Fremgangsmåde:

1. Start med at lave marinaden til kyllingen: Bland kokosmælk, fiskesauce, gurkemeje, hvidvinseddike og soja i en skål. Kom kyllingen i marinaden og lad den marinere på køl min. 1 time.

2. Mens kyllingen marinerer, laver du salaten. Skær vandmelonen i små tern og kom i en skål sammen med balsamicoeddike og babyspinat. Vend rundt og top med salatost og græskarkerner.

3. Lav peanutbutter-dip'en ved at varme lidt olivenolie op i en gryde. Svits rød karrypasta og sambal oelek i 2-3 minutter. Tilsæt derefter resten af kokosmælken, peanutbutter, fiskesaue og brun farin og lad saucen småsimre 10-15 minutter.

4. Når saucen har fået den rigtige tykkelse, er det tid til at grille kyllingen. Dup kyllingen tør for marinade og kom stykkerne på spyd. Grill dem på en varm grill eller pande i 2-3 minutter.

Velbekomme!