Logo

Vi vil være Danmarks absolut flinkeste og gøre det usvært for dig at handle i fakta. Det betyder, at vi vil gøre det hurtigere at få indkøbene overstået. Nemmere at finde inspiration til aftensmaden. Og sjovere at handle små priser.

Vi er klar med ... bl.a kød fra dansk ungkvæg, madideer, over 200 økologiske varer, friskfyldt frugt & grønt, 48 forskellige produkter fra Thise Mejeri, Sødamkyllinger, frilandsgrise, C-salater og brød fra brødskabet, flinke medarbejdere , fyldte hylder og selvfølgelig lave priser ... når du skal klare aftensmaden.

så mange madidéer,
at vi giver dem væk.

Vi har altid en god madidé. Eller to. Eller tre. Faktisk har vi så mange gode madidéer, at vi giver dem væk.

Det er små hurtige madtricks, der både kan få en ægte cowboy til at juble og gøre enhver italiensk mama stolt ... og så er vores madidéer så enkle, at du ikke behøver nogen opskrift.

Har du bare brug for én hurtig idé til aftensmaden, så prøv at spørg en af vores søde medarbejdere i butikken om hans eller hendes livret. Det kan være, du får dig en ny favorit.

få mere
hverdag

for dine
håndører.

stor vilje.
små priser.

Vi er en del af Coop, der er Danmarks største dagligvarevirksomhed. Det betyder blandt meget andet, at vi er ejet af 1,6 millioner medlemmer rundt omkring i små og store byer. Måske er du selv en af dem? Det betyder også, at vi kan købe stort ind og garantere, at du får en høj kvalitet til en lille hverdagspris.

logodesktop.png

så mange
fordele, at
det virkelig
rabatter.

I fakta kan du blive medlem af Coop. Så får du bonus når du handler og med Coop Medlem app’en får du nye personlige tilbud hver uge. Lyder det for godt til at være sandt? ... prøv selv.

for os betyder
friskhed faktisk
en disse.

I Fakta går vi meget op i friskfyldt frugt og grønne sager. Faktisk går vi så meget op i det, at vi altid har et stort udvalg af sæsonens frugt og grønt i vores butikker. Så smut i fakta og fyld kurven med friske og grønne varer.

kvajebajer.png

 

vi gi’r en
kvajebajer og
pengene igen.

Vi elsker alt fra møre bøffer til frisk frugt og grønt. Så skulle du af en eller anden grund opleve, at en vare ikke er som den skal være, tager du bare vare og bon med ned i butikken. Så får du selvfølgelig en ny eller pengene retur. Og så giver vi selvfølgelig en kvajebajer.

få fuld smag
for skillingen.

I fakta kan du få alt fra frilandsgris til Sødamkyllinger, der har haft højt til loftet. Du kan også smage dig lidt omkring i verdenshjørnet eller vælge mellem vores over 200 økologiske varer. Kort sagt er der noget for de fleste til en pris hvor alle kan være med.

kylling_ra-0-1.png

ta’ os bare for
pengenes skyld.
du er ikke den
første.

i samarbejde med Hjerteforeningen.

Fra 1. marts indgik de 356 butikker i Fakta partnerskab med Hjerteforeningen. Det betyder, at Hjerteforeningen fremover får de donationer fra flaskeautomaterne, som kunderne vælger at donere. Derudover kan der over den kommende tid udvikles andre fælles aktiviteter.

540x265px_1.jpg
Find butik
Tilbudsavis