kun i fakta.

Bornholms Ismejeri har produceret is siden 2008 i det gamle bindingsværkshus i den smukke købstad Svaneke på Bornholm. Ejerne Vibeke og Jonas har en ambition om at lave verdens bedste is, og opskriften er ganske enkel - at bruge de bedste råvarer. Mælken til den cremede is er fra bornholmsk kvæg, og isen er rørt op med henholdsvis Tahiti-vanilje, Valrhona chokolade, solmodne jordbær og kjøssebær, og forførende lækker lakridssirup.

sommerkys.

det skal du bruge.
2 kugler jordbær-kjøssebär-sorbet fra Bornholms Ismejeri
Cava Mistinguet

det skal du gøre.
Kom jordbær-kjøssebär i et glas og overhæld det med Cava Mistinguet, iskold champagne eller en tør mousserende vin.

lumumba. 

det skal du bruge.
2 kugler chokoladeis fra Bornholms Ismejeri
3 cl. Captain Morgan
Flødeskum

det skal du gøre.
Kom chokoladeis i et højt glas og hæld Captain Morgan ved.
Top op med flødeskum og server straks.

white russian. 

det skal du bruge
1 kugle vaniljeis fra Bornholms Ismejeri
3 cl. vodka
Espressokaffe

det skal du gøre.
Kom vaniljeis og vodka i et kold glas og hæl iskold espressokaffe over. Pynt eventuelt med vaniljestænger og kaffebønner.

jordbær & kjøssebäris.

Det er altid lækkert at kombinere koldt og varmt. Lun et stykke chokoladekage, top op med iskolde bær og is  

vaniljeis.  Jordbær griller man da ikke   Jo, Holm gør Flæk bærret. Gerne de faste. Kom lidt olivenolie på. Grilles 30 sekunder. Serveres med friske bløde jordbær og vaniljeis   Lidt hakket chokolade er heller ikke dumt. Lad være med at grille isen   

chokoladeis. Grillet banan med valgfri is, mandler og chokolade. En firser basker som Holm elsker    Husk bailey til toppen  

lakridsis. Tag nogle henkogte frugter, fx pærer, æbler og blommer i kanelsirup – is på og spis  

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q.