topHeaderMobile.jpg

garanti med saft og kraft.

Vores kvalitetsgaranti betyder, at du altid kan regne med god kvalitet - både på kød, kylling og fisk. Skulle du af en eller anden grund ikke være 100% tilfreds, tager du bare varen og bonen med ned i butikken og får pengene retur.

365 ØKOLOGI.

smagen af økologi.

I fakta er kødkvaliteten inden for okse en stor del af hverdagen. Det kan ses i form af tiltag som dyrevelfærdsmærket, der er på alle vores kødprodukter fra 365 ØKOLOGI serien.

hk-okse.png

Mört.

ekstra mmmört og saftigt.

MÖRT dansk ungkvæg er nøje udvalgt efter strenge krav til formklasse, alder og fedme – og alle dyrene behandles efter principperne om godt landmandskab. MÖRT dansk ungkvæg er under 24 måneder, modnet i 21 dage og har en formklasse, der sikrer en høj kødprocent og kødfylde.

mort.png

frilandsgris.

koteletter med masser af motion.

Frilandsgris fra fakta er dansk svinekød – født, opvokset og slagtet i Danmark, samt godkendt og kontrolleret af Dyrenes Beskyttelse. Frilandsgris er derudover mærket med dyrevelfærdsmærket.

koteletter.png

sødam.

kylling krydret med støvregn.

Kyllingerne fra Sødam kan gå ude året rundt. Det gør kødet fast og smagfuldt. Derfor behøver du heller ikke at krydre med andet end salt og peber - for at få middagsselskabet til at klappe af benovelse.

Kylling_rå01.png

garanteret god kvalitet.

fra hak til mørbrad.

105-2223.png
113-6195.png
017-3571.png
113-7783.png
118-5472.png
114-6301.png
336-1938.png
336-8816.png
Layer 0.png
118-8784 copy.png
113-4549.png

glad for kød?

Tilmeld dig vores sms-service og modtag gode tilbud på kød lige i lommen. Du får også usvære tips og tricks til en lækker aftensmad med kød på.

Tak for din tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.