Frilandsgris
fra Coop.

 

 

 

En Frilandsgris fra Coop kommer til verden i en hytte på marken. Smågrisene har rig mulighed for frit at rende rundt på marken og hygge sig med hinanden og soen. Smågrisene fravænnes soen efter ca. 5 uger, herefter flyttes de til stalde med masser af plads og halm.

Grisene har altid adgang til udendørsarealer i form af løbegårde. De er sikret et liv med krølle på halen, frisk luft og ekstra plads til omsorg.

Frilandsgris fra Coop er dansk svinekød – født, opvokset og slagtet i Danmark, samt godkendt og kontrolleret af Dyrenes Beskyttelse. 

 

 

 

sådan lever Frilandsgris fra Coop.

Alle søer er fritgående
Smågrise fødes i hytter på marken
Fravænnes fra soen efter 5 uger
Har altid adgang til udendørsarealer med god plads i form af løbegårde
Ingen halekupering
Masser af halm i liggearealer og mulighed for at motionere
Konventionelt foder uden animalsk fedt, med krav om grovfoder
Frilandsgris fra Coop er dansk svinekød – født, opvokset og slagtet i Danmark
Frilandsgris fra Coop er godkendt og kontrolleret af Dyrenes beskyttelse

 

 

 

koteletter der
har fået masser
af motion.

En grillet, saftig kotelet er aldrig af vejen. Grill den sammen med nogle 365 økologiske æbler og din mave vil takke dig   Kom lidt friske krydderurter på toppen. Dine gæster vil øffe efter opskriften. Bum   

 

 

 

 

svinekotelet med broccoli og pestomarinerede kartofler.

se opskrift

 

 

 

 

kold kotelet sovs.

Dressing kan fixes med en shoppingtur i dit eget køleskab. 365 Thise Yoghurt eller skyr fra i morges. Hak løg  og hvidløg   meget fint. Røres sammen med citron, salt og lidt olivenolie   En kærlighedserklæring til din grillede kotelet   

 

 

glad for kød?

Tilmeld dig vores sms-service og modtag gode tilbud på kød lige i lommen. Du får også usvære tips og tricks til en lækker aftensmad med kød på.