Angus entrecotes bøffer.

Kødkvægsracen Angus er især kendt for sin gode kødkvalitet med mørhed, saftighed og ikke mindst velsmag. Kødet har den ideelle fedtmarmorering og er modnet i minimum 21 dage, som giver en madoplevelse udover det sædvanlige - garanteret mørt.

Angus.
bøf med
muller.

 

 

Angus er kød med muller, præcis som
Holm ka’ li’   Bøfferne har den helt
rigtige marmorering og så smager de af
en lang gåtur ved den Irske kyst   
Pensl med olie. Krydres med salt. Fuld
varme på begge sider i 3 minutter og så et 
lille hvil på kanten. Den skal stadig være rød
i midten. Piskes med en kvist rosmarin

 

 

Brontosaurus.

Brontosaurus XL steak er både en fryd for øjet og for ganen. XL steaken på 400 g er skåret af premium Black Angus oksekød, der er modnet minimum i 28 dage. Kødet har en ideel fedtmarmorering, som giver en madoplevelse udover det sædvanlige.

 

 

Eventyr og store bøffer   Brontosaurus
er en kæmpe bøf med kant, smag og
kærlighed
  Op på grillen, hvis du da kan
løfte den
  Krydres godt   Smæk på
varmen
  og så til siden. Lad den stå og
trække. Vend en god BBQ sovs med lime
og pensl lige før du spiser
  Pivfrækt   

 

 

et stort
stykke
kød med
kød på.

glad for kød?

Tilmeld dig vores sms-service og modtag gode tilbud på kød lige i lommen. Du får også usvære tips og tricks til en lækker aftensmad med kød på.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q.