Angus er kød med muller, præcis som Holm ka’ li’   Bøfferne har den helt rigtige marmorering og så smager de af en lang gåtur ved den Irske kyst   Pensl med olie. Krydres med salt. Fuld varme på begge sider i 3 minutter og så et lille hvil på kanten. Den skal stadig være rød i midten. Piskes med en kvist rosmarin  

Grillet Entrecote med stegte porrer, parmesan og salat af squash, tomat og romaine.

kødet.

Det skal du bruge:
4 stk. Entrecote af 200 gram
Salt og peber
1 spsk. oliven olie
1 stk. citron
Frisk timian

Det skal du gøre:
Grill eller steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side. Lad dem trække og krydr dem med salt og peber. Pift op med lidt citron. Skær i 3-4 skrå skiver.

stegte porrer.

Det skal du bruge:
2 stk. skyllede porrer uden top og bund.
1 tsk. olie
4-6 stk. sorte oliven
50 gram høvlet parmesan
Salt og peber

Det skal du gøre:
Del porrerne på midten. Steg på begge sider i maks tre minutter. Vend med frisk parmesan, olie, salt, oliven og lidt citron.

salaten.

Det skal du bruge:
1 stk. squash i spåner
8 stk.halverede blommetomater
1 stk. romaine salat
Oliven olie
Frisk basilikum
Lidt balsamico

Det skal du gøre:
Riv salaten i mindre stykker. Vend med oliven olie og balsamico. Vend tomat, squash og basilkum i.

Eventyr og store bøffer   Brontosaurus er en kæmpe bøf med kant, smag og kærlighed   Op på grillen, hvis du da kan løfte den   Krydres godt    Smæk på varmen   og så til siden. Lad den stå og trække. Vend en god BBQ sovs med lime og pensl lige før du spiser   Pivfrækt   

glad for kød?

Tilmeld dig vores sms-service og modtag gode tilbud på kød lige i lommen. Du får også usvære tips og tricks til en lækker aftensmad med kød på.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q.