fgtop.png
pige.png

frugt og grøntsejr.


Fakta Skipperen i Aalborg har vundet Frugt- og Grøntprisen fra Landbrug og Fødevarer blandt alle danske discountbutikker.

Tak til Nicki, Nanna, Helene, Lenette, Mads, Marc, Rikke, Kjell, Rico, Alexander, Daniel, Mark, Simon, Andreas, Cecilie og Esben, der hver dag knokler for at holde frugt- og grøntafdelingen tip top og friskfyldt.

peberfrugt.png

Landbrug & Fødevares store branchedag blev afviklet onsdag den 12. oktober. Her blev flere forskellige priser uddelt, heriblandt Danmark bedste frugt- og grøntafdeling, og under kategorien ”Discount” var både fakta, Rema 1000 og Netto nomineret. Det er med stolthed at meddele, at det var fakta Skipperen i Aalborg, der løb med sejren.

flere af dem.


I 2016 er mere end 200 butikker blevet bygget om. Fakta Skipperen Aalborg er en af de butikker, der har fået større og bedre frugt- og grøntafdeling, med god plads til et bredt udvalg af friskfyldt grønt. I løbet af 2017 vil resten af de faktabutikker, der ikke endnu har fået en overhaling, blive renoveret. Du kan godt begynde at glæde dig. Måske bliver det din lokale fakta, der vinder frugt- og grøntprisen næste år.

medalje.png

sms service.

Indtast dine oplysninger til højre og få en plads i vores frugt&grønt telefonbog. Så sender vi dig en besked, når vi har ekstra gode tilbud og tips.

Thank you

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.