01-Top-billede.jpg

find de perfekte vine med vindagene i fakta.

I fakta skal der være albuerum nok til at svinge glasset og prøve sig frem. Derfor introducerer vi fakta vindage, med et stort udvalg af vine til enhver smag og til enhver pengepung - så kan du nemt finde de helt perfekte vine til din smag.

Et godt glas vin er ofte prikken over i’et på en hyggelig og perfekt aften. Gode vine kan også være med til at afrunde middagen og fuldende smagsoplevelsen til perfektion. Men det kan ofte være svært at finde den helt rette, da mulighederne er mange, smagende er mange og ikke mindst er druerne mange. So, what to choose?

Til faktas vindage kan du smage, dufte og se nærmere på vores store udvalg af vine til enhver smag, og ikke mindst til fordelagtige faktapriser. Du kommer nærmere de perfekte vine, som kan bruges til både middagsbordet, ostebordet eller som værtsgaver - om den så skal være rød-, hvid-, mousserende- eller rosévine, så finder du det helt hos fakta.

fakta sælger god kvalitetsvin.

Studier viser, at vin bliver bedømt på alt andet end vinens kvalitet. Det er ærgerligt, når man som fakta sælger god kvalitetsvin. Ved hjælp af data om danskernes vinvaner fandt vi det sted i Danmark, hvor man køber de dyreste dråber. Her åbnede vi en eksklusiv vinbutik og inviterede de lokale vinkendere indenfor til en smagsprøve. Hvad de ikke vidste var, at alle de særligt udvalgte vine var importeret direkte fra hylden i fakta.

"den har et meget spændende potentiale"

”hold da fast den er god”

”meget flot rød farve”

”den dufter kraftigt”

”ikke værst”

vine fra filmen.

Indomita Gran Reserva Cabernet

Indomita Gran Reserva Cabernet Chile

Primært cabernet og lidt carmenere. Vinen har lagret til 10-12 måneder på fad. Duft af modne mørke bær samt et strejf af vanilje. En koncentreret smag af moden frugt. Fyldig og livlig, og med godt integrerede tanniner. Anbefales til alt fra grillen, en god vintergryderet, pastaretter, risotto eller oste.
læs mere

tør
sød
let
kraftig
Fetzer Valley Oaks Zinfandel

Fetzer Zinfandel, Californien U.S.A

Frugtkrydret duft med let sødme og strejf af ristede nødder og sort peber. I smagen finder du mørke røde bær såsom kirsebær, hindbær, jordbær samt strejf af eg. En elegant og let drikkelig zinfandel med bløde tanniner. Server til retter med rødt kød, pasta, krydret retter eller julemiddagen.
læs mere

"Fra duft til smag til eftersmag - hele vejen igennem en lækker rødvin, uden kanter, med en fin sødme og noter af mørke bær, krydderier og peber. Og tilbudsprisen er jo yderst attraktiv". Årgang 2016: 04.08.2018 5 stjerner af 5 mulige hos Vinavisen.dk v/1 for kr. 50,-

tør
sød
let
kraftig

udmærkelser.

04.08.2018

04.08.2018

Fra duft til smag til eftersmag - hele vejen igennem en lækker rødvin, uden kanter, med en fin sødme og noter af mørke bær, krydderier og peber. Og tilbudsprisen er jo yderst attraktiv

Southbank Sauvignon Blanc

Southbank Sauvignon Blanc, Marlborough New Zealand

Sauvignon blanc druer fra Marlborough. Duften er fyldt med modne stikkelsbær og passionsfrugt. En flot og frisk vin, der vil være en fin ledsager til lyse retter med fisk, skaldyr, på frokostbordet til retter med grillet kylling eller som aperitif. Vinen bør nydes afkølet, ung og frisk.
læs mere

"Vi har smagt denne dejlig hvidvin før og beskrevet den som en lækker hvidvin til en lige så lækker tilbudspris. Vinen er meget aromatisk, med god, blød druefrugt, tilpas syre og en lang eftersmag. I smagen noter af stikkelsbær, hyldeblomst, passionsfrugt og citrus ... Kort sagt en karakteristisk Sauvignon-smag." Årgang 2018: 16.02.2019 5 stjerner af 5 mulige hos Vinavisen.dk v/1 for kr. 50,-

tør
sød
let
kraftig

udmærkelser.

16/2 2019 Vinavisen.dk

16/2 2019 Vinavisen.dk

"Vi har smagt denne dejlig hvidvin før og beskrevet den som en lækker hvidvin til en lige så lækker tilbudspris. Vinen er meget aromatisk, med god, blød druefrugt, tilpas syre og en lang eftersmag. I smagen noter af stikkelsbær, hyldeblomst, passionsfrugt og citrus ... Kort sagt en karakteristisk Sauvignon-smag."

vindage.jpg

frit valg 40,-

Miluna Blanc*
Sandara Sparkling*
Tanti Pelati Zinfandel Rosato Blush*
VDF Sauvignon Blanc*
What the Phogue Sauvignon Blanc*
Principe de Viana rosé*
What the Phogue Cabernet Franc rosé*
Sandara Sparkling rosé

frit valg 50,-

Cimal Tempranillo*
Montecaro Bianco*
Legrantio GSM*
La Jara Frizzante Bio*
Domaine Pre Clos rosé Anjou*
Puerto Alicante Aromatico*
Montecaro Rosato*
Plaisir ´Ose IGP*
Haut Turcas Nimes*

svært at vælge?

At finde en god vin er ikke altid lige nemt, men det vil vi i fakta gerne hjælpe dig med. Tag vores lille vin-test og find ud af, hvilken vin der passer til din smag og dit budget.

kan man få et glas mere?

Uanset om du er til frugt i næsen, kraftige tanniner eller sød tobak, har vi en vin til dig. Vi har lavet en side med alle vores fantastiske flasker, så du kan nørde duftnoter og smagsnuancer eller bare finde en vin, der passer godt til din livret.

Kvalitetsvin skal ikke have dyre priser – Kvalitetsvin skal have faktapriser. Skål.

få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.