O Organic Sauvignon Blanc

O Organic Sauvignon Blanc Chile

Lækker duft af syrligt æble, citrus, lime, asparges og mineraler. "Sprød" og frisk frugtsmag. Velbalanceret syre og god mundfylde. Anbefales til skaldyr og lys fisk – gerne med syrligt tilbehør. Passer også godt til sushi, pasta med alt godt fra havet, frisk ost eller som aperitif.

"Serverede et glas for en vinkyndig gæst, der med det samme gættede på fransk Sauvignon Blanc. En kompliment, for de oversøiske Sauvignon Blanc-vine kan let blive så vilde i udtrykket, at de nærmest skriger ad én, når man trækker proppen af flasken. Ganske enkelt for meget. Denne vin var meget spids og ren i en fin, spinkel og syrlig stil. Godt med kattepis og passionsfrugt for nu at sige det rent ud. Jeg elskede de økologiske drue-dråber fra Chile. Jeg købte den på tilbud til 45 kr., men normalprisen er 55. De 10 kr. gør hverken fra eller til i forhold til min konklusion: Virkelig, virkelig et fint glas vin til prisen!" Årgang 2018: 05.10.2018 5 hjerter af 6 mulige hos Kvindevin.dk ved Signe Wullf v/1 for kr. 55,-

tør
sød
let
kraftig

udmærkelser.

05/10 2018 Kvindevin.dk

05/10 2018 Kvindevin.dk

"Serverede et glas for en vinkyndig gæst, der med det samme gættede på fransk Sauvignon Blanc. En kompliment, for de oversøiske Sauvignon Blanc-vine kan let blive så vilde i udtrykket, at de nærmest skriger ad én, når man trækker proppen af flasken. Ganske enkelt for meget. Denne vin var meget spids og ren i en fin, spinkel og syrlig stil. Godt med kattepis og passionsfrugt for nu at sige det rent ud. Jeg elskede de økologiske drue-dråber fra Chile. Jeg købte den på tilbud til 45 kr., men normalprisen er 55. De 10 kr. gør hverken fra eller til i forhold til min konklusion: Virkelig, virkelig et fint glas vin til prisen!"
tilbage til resultaterne
få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.