brødskabet.

Godt brød og lækre sager. Varerne er kun på hylderne i dag og så fristende at de er spist i morgen.

 

 

 

til den

søde tand.

 

kanelsnegl.

Stor snegl i luftig wienerbrødsdej med aromatisk kanelremonce.

berliner med hindbær.

Berliner er oprindeligt en tysk kage, der gennem tiden har ført til vores velkendte æbleskiver. Blød og svampet på den rigtige måde – fyldt med hindbærsyltetøj.

smørcroissant.

Bagt af lette, sprøde lag af original smørbaseret croissantdej, som har fået lov til at udvikle sig naturligt under lang hviletid, hvilket gør croissanten let og luftig. Pensling med æg giver den smukke gyldne overflade. 

scone med chokolade.

Blød og delikat scone, fyldt med lækre chokoladestykker. Perfekt til hverdag, fødselsdag eller bare når lækkersulten melder sig. 

donut med chokolade.

Klassisk donut med den pandekage-agtige dej, overtrukket med chokolade og pyntet med mælkechokoladestykker. 

spandauer.

Dejlig luftig spandauer med blød og fyldig vaniljecreme. Dekoreret med ristede hasselnøddeflager. 

hindbærsnitte.

Hindbærsnitten med 2 lag sprød linsedej med hindbærmarmelade imellem. Toppet med hvid glasur og frysetørret hindbær, lige til kaffebordet. 

tebirkes.

Sprød tebirkes toppet med blå birkes og fyldt med sød, karamelliseret remonce. 

wienerstang.

Klassisk wienerstang med mandelmasse og drysset med sprøde hasselnøddeflager. Lækker at dele over en kop kaffe.

kanelbolle.

 De skønne kanelboller baseret på svensk opskrift smager godt til alle varme drikke i den kolde tid.

rosinbolle.

En dejlig blød og luftig bolle med rosiner bagt med hvedemel, rapsolie og sukker, hvilket giver den bløde struktur og sødlige smag, som også børnene vil elske og som passer perfekt til eftermiddagshyggen.

 

mums.

sprøde sager.

 

rustikt hvedebrød.

Elegant surdejsbrød, koldhævet og med rugmel.

franskbrød med blå birkes.

Klassisk dansk franskbrød bagt af hvedemel og surdej og drysset med blå birkes. Brødet bages i stenovn, men opskriften er sammensat så brødet bevarer sine klassiske karakteristika med tynd sprød skorpe og en tæt, blød krumme. 

trekornsbrød.

Fuldkornshvedemel, og de tre korn, som har lagt navn til brødet er rugflager, hørfrø og sesam. Trekornsblandingen kombineret med en aromatisk surdej giver et lækkert og saftigt brød med en god, afbalanceret smag. 

baguette.

Helt klassisk baguette efter fransk tradition med sprød skorpe og silkeblød krumme bagt af hvedemel, vand, gær og salt.

mørk landbolle.

Landbolle bagt af hvedemel, durum og rugmel, og dejen er tilsat solsikkefrø, hørfrø og surdej, som sammen giver en god smag og saftig krumme der både passer til morgenmaden og som et godt mellemmåltid.

softkernerugbrød.

Rugsurdej med sigtet rugmel, rugkerner, solsikkefrø og hørfrø. Brødet er drysset med rugflager. 

 

 

meyers i
brødskabet.

 

 

For kort tid siden blev det muligt at finde Meyers mel og brødblandinger på hylderne i Fakta. Det skabte glæde og masser af positive tilbagemeldinger fra alle kvalitetsbevidste, bageglade kunder i butikken. Nu behøver du ikke engang selv stå med hænderne i bolledejen for at få brød fra Meyers i Brødskabet. Fra denne uge kan du nemlig finde Meyers Økobolle med purpurhvede og havregryn samt Meyers Madbolle på hylderne i Fakta – og det i hele landet.

 

 

 

meyers økobolle
med purpurhvede
og havregryn.

Nyd den sprøde, let seje skorpe, den fine farve fra purpurhveden og det saftige indre der har et godt bid, i Meyers Økobolle. Bollen er lavet af koldhævet ølandshvededej, tilsat Meyers stenformalede fuldkornsrugmel, purpurhvedemel og havregryn. Den gør sig til på morgenbordet og smager uimodståeligt lunet, med kold smør.

 

 

 

 

meyers økologiske
madbolle med
tomat og ravost.

Meyers Madbolle er din hurtige frokost på farten med lidt bedre samvittighed. Bollen er økologisk og lavet på koldhævet ølandshvededej, tilsat Meyers stenformalede fuldkornsrugmel. Den er smurt med hjemmelavet tomatsauce med basilikum og drysset rundhåndet med ravost fra Thise Mejeri. Til dig eller til deling.