top-image-mobile.jpg

brødskabet.

I Brødskabet finder du et stort udvalg af godt brød og lækre sager. Alt er bagt i dag, og så fristende at det er væk i morgen. Men så er det godt, at hylderne fyldes op hver dag. Her på siden finder du vores faste sortiment, og nogle butikker kan have endnu flere spændende varer på hylderne.

kanelsnegl.

Stor snegl i luftig wienerbrødsdej med aromatisk kanelremonce.

kanelsnegl.png
berliner.png

berliner med hindbær.

Berliner er oprindeligt en tysk kage, der gennem tiden har ført til vores velkendte æbleskiver. Blød og svampet på den rigtige måde – fyldt med hindbærsyltetøj.

smørcroissant.

Bagt af lette, sprøde lag af original smørbaseret croissantdej, som har fået lov til at udvikle sig naturligt under lang hviletid, hvilket gør croissanten let og luftig. Pensling med æg giver den smukke gyldne overflade. Kom fyld i og giv den en tur i toasteren.

smoercroissant.png

croissanter med rejer, cremefraiche og avocadosalat.

En rejefyldt smørcroissant med cremefraiche, hytteost og dild, serveret med en lækker avocadosalat er den perfekte lørdagsfrokost. Inviter naboen eller veninden på besøg og imponer dine gæster med god smag.

tebirkes.png

tebirkes.

Sprød tebirkes toppet med blå birkes og fyldt med sød, karamelliseret remonce.

donut med chokolade.

Klassisk donut med den pandekage-agtige dej, overtrukket med chokolade og pyntet med mælkechokoladestykker.

donut.png
hindbaersnitte.png

hindbærsnitte.

Hindbærsnitten med 2 lag sprød linsedej med hindbærmarmelade imellem. Toppet med hvid glasur og frysetørret hindbær, lige til kaffebordet.

franskbrød med blå birkes.

Klassisk dansk franskbrød bagt af hvedemel og surdej og drysset med blå birkes. Brødet bages i stenovn, men opskriften er sammensat så brødet bevarer sine klassiske karakteristika med tynd sprød skorpe og en tæt, blød krumme.

franskbroed-med-birkes.png
trekornsbroed.png

trekornsbrød.

Fuldkornshvedemel, og de tre korn, som har lagt navn til brødet er rugflager, hørfrø og sesam. Trekornsblandingen kombineret med en aromatisk surdej giver et lækkert og saftigt brød med en god, afbalanceret smag. Brug brødet til en flad sandwich med pesto, avocado og kylling.

croque monsieur.

Vi udfordrer den klassiske ost-skinke toast med denne umådelig lækre croque monsieur med ost-skinke midte og smurt med cremefraiche, reven ost og sennep.

baguette.

Helt klassisk baguette efter fransk tradition med sprød skorpe og silkeblød krumme bagt af hvedemel, vand, gær og salt.

baguette.png
landbolle.png

mørk landbolle.

Landbolle bagt af hvedemel, durum og rugmel, og dejen er tilsat solsikkefrø, hørfrø og surdej, som sammen giver en god smag og saftig krumme der både passer til morgenmaden og som et godt mellemmåltid.

softkernerugbrød.

Rugsurdej med sigtet rugmel, rugkerner, solsikkefrø og hørfrø. Brødet er drysset med rugflager. Brug rugbrødet til en lækker rugbrøds-clubsandwich.

softkernerugbroed.png

flæskestegssandwich på ristet rugbrød.

En hurtig tur i brødristeren giver en lækker, sprød top og bund til enhver sandwich. Prøv en version med flæskesteg, kål og bacon.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.