brødskabet.

Godt brød og lækre sager. Varerne er kun på hylderne i dag og så fristende at de er spist i morgen.

 

 

 

til den

søde tand.

 

kanelsnegl.

Stor snegl i luftig wienerbrødsdej med aromatisk kanelremonce.

berliner med hindbær.

Berliner er oprindeligt en tysk kage, der gennem tiden har ført til vores velkendte æbleskiver. Blød og svampet på den rigtige måde – fyldt med hindbærsyltetøj.

smørcroissant.

Bagt af lette, sprøde lag af original smørbaseret croissantdej, som har fået lov til at udvikle sig naturligt under lang hviletid, hvilket gør croissanten let og luftig. Pensling med æg giver den smukke gyldne overflade. 

tebirkes.

Sprød tebirkes toppet med blå birkes og fyldt med sød, karamelliseret remonce. 

donut med chokolade.

Klassisk donut med den pandekage-agtige dej, overtrukket med chokolade og pyntet med mælkechokoladestykker. 

hindbærsnitte.

Hindbærsnitten med 2 lag sprød linsedej med hindbærmarmelade imellem. Toppet med hvid glasur og frysetørret hindbær, lige til kaffebordet. 

 

mums.

sprøde sager.

 

franskbrød med blå birkes.

Klassisk dansk franskbrød bagt af hvedemel og surdej og drysset med blå birkes. Brødet bages i stenovn, men opskriften er sammensat så brødet bevarer sine klassiske karakteristika med tynd sprød skorpe og en tæt, blød krumme. 

trekornsbrød.

Fuldkornshvedemel, og de tre korn, som har lagt navn til brødet er rugflager, hørfrø og sesam. Trekornsblandingen kombineret med en aromatisk surdej giver et lækkert og saftigt brød med en god, afbalanceret smag. 

baguette.

Helt klassisk baguette efter fransk tradition med sprød skorpe og silkeblød krumme bagt af hvedemel, vand, gær og salt.

mørk landbolle.

Landbolle bagt af hvedemel, durum og rugmel, og dejen er tilsat solsikkefrø, hørfrø og surdej, som sammen giver en god smag og saftig krumme der både passer til morgenmaden og som et godt mellemmåltid.

softkernerugbrød.

Rugsurdej med sigtet rugmel, rugkerner, solsikkefrø og hørfrø. Brødet er drysset med rugflager. 

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.