365 økologi
hakket oksekød.

I fakta er økologi en stor del af hverdagen. Ligesom opfyldning af varer efter en travl dag. Men det tager vi med et smil, for så kan der komme endnu mere 365 økologi på hylderne.

En af de produkter vi er ekstra glade for, er vores 365 økolgi hakket oksekød. Hakkekød er nemlig en stor del af den danske families hverdag, hvor kødsovs, hakkebøf og lasagne hører til blandt manges favoritter i hverdagen.

På denne side giver Claus Holm dig inspiration til aftensmad med hakket oksekød.

 

Kød mærket med tre hjerter har endnu mere plads og frihed til at bevæge sig frit og naturligt – både ude og inde. Dyrene får 100% økologisk foder hele livet og senere fravænning. Der er strenge regler for brug af medicin. 

mamma kødsovs.

Rist hakkekød godt med hakket løg og hvidløg i en gryde. Tilsæt masser af hakkede tomater   , friske eller fra dåse, champignon og Worchestersovs   Lad det koge ind. Smag til med salt og peber. Kom en grydeskefuld på en portion kogt pasta og top op med revet parmesan   og lidt sorte oliven. Bum   

indisk kødsovs.

Rist hakket oksekød   af med knust hvidløg   på en pande. Tilsæt Kormasovs. Lad det koge ind. Tilsæt   nødder, babymajs og forårsløg. Server i lune pitabrød eller naanbrød med en klat Thise 365 Økologisk skyr på toppen. Bum   

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q.