Loading...
LogoMobile.jpg

en god start på alle 365 dage.

Når man har et barn, skal det være nemt at vælge miljøvenlige produkter uden parfume. Og så skal prisen være i orden. 365 MINIRISK er en serie, der gør det nemt at handle alt fra vaskepulver til babyshampoo og bleer uden så mange bekymringer. Det er godt for dit barn, det er godt for miljøet og det er godt for dig.

29705_30091_h+©jde format (1).jpg
Babykuffert.png

gratis babykuffert til alle nybagte forældre.

Alle fortjener en god start. Derfor kan du hos os få en gratis babykuffert. I kufferten er der alt fra sut og bleer til pusleunderlag og zinksalve. Du skal bare tilmelde dig her på siden, så får du dit værdibevis sendt på sms (skal åbnes på en smartphone), og kan afhente din kuffert i din fakta. (Vi oplever i øjeblikket meget stor efterspørgelse på vores babykuffert. Hvorfor den i flere butikker kan være i restordre - vi arbejder på at få babykufferter ud til alle butikkerne hurtigst muligt)

Skal afkrydses

Vi sender dig dit værdibevis via SMS. Så tag din telefon med i fakta, find din babykuffert på hylden, og vis dit værdibevis til en faktamedarbejder ved kassen. Du kan maks. bestille én babykuffert pr. husstand. Vær opmærksom på, at værdibeviset kun kan åbnes på en smartphone. Der tages forbehold for udsolgt af babykufferter.

 

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.