I fakta syntes vi selv den smager som den skal! Og vi blev meget glade for at høre, at Berlingskes madskribent syntes det samme

I går kunne man nemlig læse at faktas vaniljeis fra Premier is er testvinder i Berlingske Søndag, med hele 5 ud af 6 mulige stjerner. Berlingske skriver ”Isen er dejlig cremet og har smag af vanilje og fløde. Det er en rigtig dessertis, hvor friske jordbær, hindbær, blåbær eller brombær ville passe godt til.”

Isen er lavet på fløde og bourbonvanilje fra Madagaskar, så det er råvarer i verdensklasse der er brugt til fremstillingen. Og det er ikke for sjovt at isen hedder ”gammeldags flødeis”, for som navnet antyder, så tager isen dig på en rejse tilbage i tiden, eller måske hjem til bedstemors hyggelige stue – det er hvert fald vores mening.

Madskribenten fra Berlingske beskriver isen som følger ”konsistensen i isen er god og luftig, og farven er lys med synlige vaniljekorn”. I fakta syntes vi selv det er en meget reel is, som skaber andet end bare en fysisk nydelse.

Så glæd dig til næste gang du er i Fakta og skal købe vores gammeldags flødeis. Mums!

Berlingske Søndag:

  • En rigtig dessertis
  • Cremet og luftig
  • Synlige vaniljekorn