hæklet tæppe opskrift

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

Har du fået lyst til at lære at hækle? Hækling er en gammel, traditionel måde at fremstille tøj og andre tekstiler på. At kunne hækle går ud på at få et stykke garn til at ”låse” sine egne løkker ved hjælp af en hæklenål, så der bliver dannet et stykke stof.

Hæklingen kan bruges til flere forskellige ting, hvor du kan lave alt fra trøjer og halstørklæder til grydelapper og tæpper. Det er især hæklede tæpper, der er yderst populære. Du kan hækle tæpperne på forskellig vis og der findes fire forskellige ”masker” og dermed lave forskellige mønstre på dine tæpper. De ser ikke blot forskellige ud, men har ligeledes forskellige brugsmåder.

Der fastmasker, luftmasker, kædemasker og stangmasker – brugen af de forskellige masker giver herefter forskellige mønstre og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Der findes mange forskellige strikkeopskrifter der alle har forskellige sværhedsgrader og forskellige mønstre. Der findes derudover mange forskellige udgaver af hæklede tæpper – du kan eksempelvis lave et hæklet tæppe i Granny Stripes, et hæklet børnetæppe, et hæklet slumretæppe, et hæklet babytæppe og meget mere.

 

Klik på knappen nedenfor og download vores guide til et hæklet tæppe!

få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.