registreringsvilkår.

Hvem er ansvarlig for SMS fra fakta?  
SMS fra fakta er en service, der tilbydes af fakta A/S og Coop Danmark A/S (CVR-nr.  26 25 94 95), Roskildevej 65, 2620 Albertslund. Coop Danmark ejer bl.a. butikskæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen Irma A/S og Fakta A/S. Coop Danmark er ansvarlig for behandlingen af data og udsendelsen af SMS fra fakta. Uanset om du har tilmeldt dig SMS via Coop Danmarks hjemmeside, eller en af vore butikskæders hjemmesider, bliver de af dig afgivne oplysninger altså lagret centralt hos Coop Danmark.

 

Hvad bruger I mine oplysninger til?  
Når du tilmelder dig SMS og giver os oplysninger om dig selv, f.eks. dit navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer forbeholder vi os retten til at anvende dem. Vi anvender de af dig afgivne oplysninger til at give dig en bedre service, således at du kan modtage nyheder om emner, som interesserer dig og passer til din profil. Du vil kun modtage tilbud og anden markedsføring og/eller nyheder fra den eller de kæder og/eller de generelle interesseområder, du konkret har tilmeldt dig. Endvidere vil du fra tid til anden modtage en orienterende SMS, hvis der sker ændringer i forbindelse med SMS servicen (eksempelvis ændringer i frekvensen, ændringer i interesseområderne eller lignende).


Hvor ofte modtager jeg SMS fra fakta?  
Generelt sender vi dig en SMS én gang om ugen i forbindelse med udgivelse af ugens tilbudsavis. Desuden når vi har noget nyt at fortælle dig inden for de interesseområder, som du har angivet ved tilmeldingen. Det er derfor forskelligt, hvor ofte du kan forvente en SMS alt efter de valgte interesseområder. Vi tilstræber at begrænse antallet af SMS'er.


Er mine oplysninger sikre og fortrolige?  
De oplysninger, vi registrerer om dig, bliver behandlet strengt fortroligt. De vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Dine oplysninger er sikret på den måde, at vi har implementeret tekniske løsninger, der hjælper med at holde dine oplysninger sikre og opdaterede. Desuden er vores databaseserver låst forsvarligt inde og beskyttet af moderne alarmsystemer. Der er ingen adgang fra internettet til vores database.


Kan jeg afmelde mig?  
Du kan til enhver tid afmelde dig SMS'er. Du finder information om hvordan du du afmelder dig i hver SMS du får fra fakta.


Forbehold  
Der tages forbehold for skrivefejl, manglende leverancer, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt tekniske vanskeligheder og nedbrud, der ikke gør det muligt at benytte vores internetservices og modtage SMS'er.

Specielt om værdibeviser på SMS  
For at indløse et værdibevis, kræves det at man har en smartphone. Værdibeviser er personlige og kan dermed ikke indløses på andre telefoner. Alle værdibeviser har en unik URL. Hvis man åbner et værdibevis på en iPad, kan man herefter ikke åbne det på en iPhone. Dette er med til at sikre svindel ikke forekommer. Når man tilmelder sig et værdibevis, tilmelder man sig samtidig faktas SMS service, medmindre andet er angivet. 

 

Der tages forbehold for skrivefejl, manglende leverancer, udsolgte varer, moms- og afgiftsændringer samt tekniske vanskeligheder og nedbrud, der ikke gør det muligt at benytte vores internetservices og modtage SMS'er.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.