• 45 minutter

Wraps af blomkål

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du gøre

Skær den groveste del af stilken fra. 
Riv blomkålen groft. 
Damp blomkålen i lidt vand i en gryde i ca. 10 minutter under låg. Rør jævnligt.
Microovn kan også bruges.

Hæld blomkålen i en sigte med et rent viskestykke i og lad blomkålen dryppe af.
Køles ned - vrid vandet af blomkålen.
 
Kom blomkål i en skål - rør æg, ost og friskkværnet peber i.
Placer 5-6 portioner på bagepapir. 
Læg et stykke bagepapir over, og tryk dem flade med hånden, så det ligner små pandekager.
 
Bages ved 200 grader varm almindelig ovn - i ca. 15 minutter.

Prøv evt. også med lidt revne gulerødder i.

tips

få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.