• 6 pers

  • 30 minutter

Rødkål

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du gøre

Snit eller skær rødkål og løg i fine skiver. Varm oliven op i en gryde og steg løgene bløde og blanke. Kom rødkålen ved og vend godt, drys med lidt salt. Skær æblet i tern og kom det ved sammen med kanel, vaniljekorn og tom stang. Kom sukker, cognac eller frugtsalt, eddike, revet skal og saft fra appelsinen ved. Lad kålen simre i 10 minutter. Kom tranebær, ribsgelé og blåbær i og vend godt og varm godt igennem et par minutter. Smag kålen til med salt og peber og sødme. Mangler kålen sødme, brug da honning, det søder og giver en dejlig smag til kålen.

tips

få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.