• 10 minutter

Basilikumpesto

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 60 g pinjekerner
  • 2 bundt basilikum
  • 50 g parmesanost
  • 1 dl olivenolie
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt
  • peber

energifordeling

  • Protein: 13 g.
  • Kulhydrater: 4 g.
  • Fedt: 56 g.
  • Fedtenergi: 87 %

det skal du gøre

Rist pinjekernerne og lad dem afkøle på en tallerken. Riv parmesanosten (du kan også bruge en grana eller anden hård ost). Blend kerner med basilikum, ost, olie, citron og smag til med salt og peber.

tips

Nogle foretrækker hvidløg i basilikumpesto, start med et fed, smag dig frem.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.

butikken er åben

butikken har lukket

Find butik

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q.