I fakta har vi smag for god øl, og elsker at bruge det både i forbindelse med madtips fra Claus Holm   , men også i forbindelse med en god landskamp. Vi er især begejstrede for specialøl. Det er de også hos Danske Ølentusiaster, og derfor har vi fået dem til at smage mere end 35 af vores specialøl, for at få deres mening om dem. Du kan læse mere om de udvalgte øl her.

Hvad hænger ellers sammen med en god specialøl tænkte vi... - det gør en god fodbold landskamp med Danmark i hovedrollen da!

Derfor afholdt vi tirsdag 11. oktober en konkurrence på Facebook, hvor man kunne vinde 10 specialøl fra vores sortiment. Man skulle blot komme med et bud på, hvad man troede fodboldkampen mellem Danmark og Montenegro ville ende. Vi fik rigtig mange forslag, og over 500 dejlige fakta kunder kom med deres bud på kampens resultat.

Uventet tabte Danmark, ja det er nærmest svært bare at skrive det, men de tabte 1-0 til Montenegro. Det positive ved det var, at vinderfeltet var betydeligt mindre end hvad man kunne forstille sig. Der var faktisk kun et par stykker der havde gættet på dette resultat! Jan Petersen fra Nordjylland var blandt de få, der svarede rigtigt, og vandt ved en lodtrækning præmien på de 10 specialøl.

Vi er i fakta meget glade for den store opbakning omkring konkurrencen, og håber I har lyst til at deltage en anden god gang:)


Hvis du skulle have lyst til at læse mere om Danske Ølentusiaster kan du klikke her.

Du kan også tilmelde dig "ølvennerne" og blive en del af faktas klub med fælles interesse for øl. Det er alle os der sætter lidt meget mere pris på store øl og små priser. Ølvennerne brygger hele tiden på nye opskrifter, nyheder og ekstra gode tilbud på nogle af vores mange specialøl. For at blive en af ølvennerne skal du bare skrive "fakta øl" til 1400, eller du kan læse mere om det her.

Kunne du tænke dig at se nogle af Holms opskrifter med øl, skal du klikke her.

Løft glasset og lær' mere om øl