Christians fortælling del 3

Hvad kan man gøre, når kun ca. hver tiende unge med autisme kommer i varig beskæftigelse ?

Man kan tage ansvar.

Christian er autist, og har fået fast arbejdet i fakta og dette er hans fortælling, om usikkerhed der blev til drømme.

Hvordan ser fremtiden ud for Christian ?

"Jeg har en ambition om at være en leder, som du kan stole på. Det vil sige at jeg gerne vil kunne være der for andre mennesker, som mine kollegaer eller kunder i butikken.

Jeg vil gerne bruge den støtte og hjælp, som jeg har fået i fakta under mit Klar til Start forløb og give den tilbage til andre som har brug for en hånd.

Jeg har lært at hvile i min autisme og bruger de egenskaber jeg har tillært mig under forløbet, til at blive en fornuftig og rar leder, som alle trygt kan henvende sig til.

Det er vigtigt for mig, at alle trives, autist eller ej. Det er også vigtigt for mig at være et forbillede for andre med autisme og for at være et bevis på, at dine muligheder som autist ikke er mindre end andres.

Det er åbenheden og glæde over at hjælpe andre menneskers behov til fast arbejde, som gøre at organisationer som fx. Klar til Start der giver dig lysten til at hjælpe andre med at opnå succes i livet. Det er den slags forbillede jeg gerne vil være overfor de mennesker jeg møder."

Du kan læse del 1 og 2 af Christians fortælling her i kommentartråden. Hjælp Christian og andre med autisme ved at vise din opbakning hvad end du møder dem i fakta-butikker rundt om i landet eller her på Facebook.