Har du set vores nye Egyptiske kartofler?

Nu lancerer Fakta nogle nye kartofler under vores eget mærke, 365 Økologi. Kartoflerne er dyrket i Egyptens fine ørkensand. De er blanke og fulde af smag, og skindet er så tyndt, at man kan tilberede og spise dem med skræl på. Når kartoflerne er høstet, transporteres de på køl til Danmark, for at de har den bedste spisekvalitet, når de ankommer til butikkerne. De egner sig godt til alle retter, der kræver faste delikate kartofler.

Claus Holm har tre gode retter du kan bruge, hvor vores egyptiske kartofler.

Kartofler med kokos:
1 kilo kartofler skæres i tern og kommes på panden sammen med en pakke kokos i tern. Lad det koge godt igennem og smag til med salt, peber, citron, lidt karry og 1 dl. havtorn-appelsinsaft. Kom det i et fad og drys med blomkålsris.

Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Bland med et skalotteløg skåret i skiver, lidt kapers, lidt sennep, olivenolie, frisk purløg og 2 kogte æg delt i både. Server i friske små blade af kål. 

Klemte kartofler:
1 pose kartofler koges. Kommes i et fad og klemmes. Kom smeltet brunet smør på, revet citron, frisk salvie og hakkede hasselnødder - bum

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q.