Se hvilken butik der repræsenterer de rød-hvide farver

Igen i år er fakta-kæden repræsenteret blandt de nominerede til Landbrug og Fødevarers Frugt & grønt-pris.
Denne gang ved butikschef Pia og team i Fakta Skanderborg, mens  Fakta Skipperen i Aalborg vandt sidste år
Tag et kig forbi Pia og hendes team og se hvorfor de er nomineret, eller besøg din lokale fakta og få en god frugt og grønt oplevelse nær dig 

Er du interesseret i at vide mere om Frugt og grønt-prisen kan du læse et uddrag af pressemeddelesen herunder:

Er din lokale butik blandt de bedste i Danmark til frugt og grønt?

50 % af danskerne bliver inspireret til at købe frugt og grønt, når de er i butikken. Det viser en ny undersøgelse fra Dansk Gartneri. Alligevel bliver der ikke spist nok frugt og grønt herhjemme. Det skal Landbrug & Fødevarers Frugt- og grøntpris gerne ændre på. De nominerede er nu fundet.

Danskerne spiser fortsat ikke nok af hverken frugt eller grønt til at efterleve de officielle kostråd. En ny undersøgelse lavet af GfK for Dansk Gartneri viser dog, at 50 % af danskerne bliver inspireret til både tilberedning af frugt og grønt og brug af de grønne fødevarer, når de ser dem præsenteret i butikkerne.


Derfor sætter Landbrug & Fødevarer igen i 2017 fokus på frugt og grønt i landets dagligvarebutikker ved at uddele Frugt- og grøntprisen. [...]

Line Munk Damsgaard, der er jurymedlem, ernæringschef og ansvarlig for Frugt- og grøntprisen hos Landbrug & Fødevarer, siger:

”Vi ved, at danskerne gerne vil spise sundere. De har dog brug for et lille ekstra skub til at få flere af de grønne varer indenbords. Og her kan dagligvarehandlen gøre en stor forskel ved at inspirere og motivere kunderne til at komme mere grønt i kurven.”

Juryen har inviteret kædernes indstillede butikker til en præsentationsrunde på Landbrug & Fødevarers hovedsæde på Axelborg.  [...]

”Det var et rigtigt flot felt, og det var skønt at mærke butiksmedarbejdernes gejst for deres kategori. Det var de små marginaler, der afgjorde, hvem der blev nomineret. Men juryen var enig i, at de seks havde lige det ekstra, der berettiger til en nominering til prisen,” siger Line Munk Damsgaard.

Vindernavnene offentliggøres og priserne overækkes på Landbrug & Fødevarers store branchedag, Fødevaredagen, der finder sted den 26. september på Hindsgavl Slot i Middelfart.

Inden da får de nominerede butikker uanmeldt besøg af juryen. Line Munk Damsgaard glæder sig til besøgene:

”Det er altid dejligt at se fagfolk i deres rette element. Og det er selvfølgelig vigtigt for os i juryen at se med egne øjne, at virkeligheden i butikken svarer til den præsentation, vi selv fik på præsentationsdagen,” siger hun. [...]