Mens mange tager en velfortjent fridag fra jobbet fredag den 27. april, står den på alt andet end helligdag hos fakta i Bramming.  St. Bededag flytter fakta nemlig hundrede meter rundt om hjørnet til Kiwi’s tidligere lokaler centralt i byen og åbner dermed dørene for ny og moderne butik i Storegade 59.

 

Gennem to uger har butikschef Torben Hansen og de tolv ansatte knoklet for at få de 750 nye butikskvadratmeter klar til åbningen, der ikke blot er en butiksåbning, men også en omstilling til et moderne butikskoncept, der matcher kundernes fremtidige indkøbsvaner.

 

Inspiration i kurven

For eksempel vil fakta give kunderne meget mere madinspiration, og det skal være lettere at spise bedre. Derfor vil kunderne opleve mange spændende og fremtidsrettede tiltag i butikken, fortæller butikschef Torben Hansen, der særligt ser frem til at give kunderne nye ideer til aftensmaden:

”Hver uge lancerer vi en håndfuld nye, nemme og hurtige retter til lave priser. Og for at gøre det så nemt for kunden som muligt, har vi samlet varerne hertil i en centralt placeret køler. Derudover byder vi også på et stort udvalg af færdige salater og enkle måltidsløsninger i C-mærket lige til at spise,” fortæller Torben Hansen, der selv har været ansat i fakta i 31 år.

 

Garanti for kvalitet
Ud over en inspirerende convinienceafdeling bryster butikken sig en stor frugt- og grøntafdeling, hvor sortimentet er udvidet med flere økologiske varer samt bær og sæsonaktuelle varer, der endda har butikschefens ord for høj kvalitet.


”Det er alfa omega for os, at kvaliteten af frugt og grønt altid er høj, og vores rytmer og rutiner i butikken skal sikre, at de varer vores kunder lægger i kurven altid er friske. Og skulle det mod forventning smutte en enkelt gang med kvaliteten, er vi ikke blege for at gi’ en kvajebajer, ” lyder det med garanti og glimt i øjet fra Torben Hansen.

 

Nye koncepter
I forbindelse med åbningen lanceres der flere forskellige kødkoncepter, der styrker udvalget af kød i fakta. For eksempel byder butikken på MÖRT dansk ungkvæg, der er en af de bedste typer kød fra Danmark, Frilandssvinekød som er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og Angus oksekød med entrecotes, der er modnet i mindst 21 dage og kendt for at være mørt, saftigt og meget velsmagende. Er man mere til kylling, er det måske Fritgående Kyllinger fra Sødam, der skal med hjem i kurven.

 

Også hvad angår brød, er der sprødt nyt; med Brødskabet garanteres der friskt brød, der altid kun sælges én dag, mens Mejeri-afdelingen er styrket i sortiment med bl.a. 50 gode produkter fra Thise Mejeri. Faktisk er fakta den eneste discountbutik i Danmark, ja faktisk hele verden – der har Thise på hylderne. Derudover byder afsnittet ”Verdensmad” på grænseløs madglæde – med et bredt og prisbilligt udvalg af udenlandske specialiteter, mens afdelingen for ”Specialøl” altid lover minimum 35 varianter at vælge mellem.

Købsoplevelsen i centrum
Det er ikke kun nye varer og sortimenter, som gør fakta til et bedre sted at handle. Butikken er også bygget i en ny, moderne stil med klare farver og flotte billeder. Der er investeret i en ny type inventar til frugt og grønt samt et meget massivt og tydeligt tilbudsområde midt i butikken – Markedspladsen. Det er her, kunderne finder de mange nye varer, som kommer hver uge. Og ved kassen er der indført ”maks. 4 i kø”, det sikrer en hurtig og flink betjening.

 

Åbningen markeres med en række særlige gode tilbud fra torsdag den 3. maj, hvor butikschef Torben og personalet glæder sig til at vise den nye butik frem for kunderne.

 

”Vi kommer jo fra nogle gamle lokaler, så det er som at komme fra skrot til slot. Jeg er mest spændt på, hvad kunderne siger, når de ser, hvor flot butikken er, og hvad det egentlig er, vi har gået og knoklet med de seneste uger. Så vi glæder os virkelig meget til at tage imod alle vores kunder – gamle som nye – igen, ” slutter Torben Hansen.

 

  

Yderligere information:  Salgschef Lars Højmark Pedersen, tlf. 2891 3283