Naturli's 3 mandeldrikke lanceres efter stigende efterspørgsel på plantedrikke

Efterspørgslen efter plantedrikke stiger med knap 30 pct. om året i Danmark.
Derfor er vi stolte i Fakta over at være blandt de første, der kan tilbyde vores kunder en ny serie af plantedrikke som kan nydes, når man er på vej til studiet, jobbet, sport eller i skolen.
Bag lanceringen af den nye serie af plantedrikke står 
Naturli’ Foods.
Det er første gang, at et On the Go-drikkeprodukt lavet af mandler præsenteres i Europa i en helt ny flasketype, som er specialdesignet til at drikke på farten.
Naturli’ Foods har gennem det seneste år udviklet tre nye mandeldrikke til at drikke, når man er på farten. De findes nu side om side med  mejeriprodukterne. Her er en mandel Caffé Latte Drink, en mandel Cocoa Drink og en mandel Original Drink.

 

Smagen har været omdrejningspunktet i udviklingen af de tre nye drikke. Alle vores tests viser, at forbrugerne oplever, at de smager virkelig godt. Desuden er vi gået efter, at mandeldrikken skulle have lavere sukkerindhold end sammenlignelige mælkeprodukter med samme funktion, og så har vi tilsat B12 vitamin, som mange vegetarer og veganere efterspørger,” siger Henrik Lund, direktør hos Naturli' Foods.

Penge til gode formål   
For hver flaske, der bliver solgt af de nye mandeldrikke, donerer Naturli’ Foods 25 øre til godgørende formål.
Alle forbrugere kan på Facebooksiden Plantebevægelsen følge med i, hvor mange penge, det bliver til.
Naturli’ Foods forventer, at de nye drikke kan samle 100.000 kr. ind i løbet af året. Hvis det ikke sker, så ’fylder’ Naturli ’ Foods op.

 

 

Fakta
De tre nye mandeldrikke fra Naturli’ Foods findes med følgende smage:

Mandel Caffé Latte
Mandel Cocoa 
Mandel Original