”Smuk, frisk, harmonisk, lækker, fuldendt”. Det er ordrerne som ”Sprød salat med grillet kylling med æble og fuldkornspasta” i Coops eget mærke ”C” får med på vejen sammen med seks ud af seks stjerner, da Søndagsavisen d. 19/1 2017 bragte en test af forskellige måltidssalater fra supermarkeder.

Det er helt afgørende, at salaten er frisk. Den må ikke være for vandet og heller ikke før tør. Bladene skal være sprøde og knasende som andre grøntsager. Farverne skal spille samen og være harmoniske, og der skal et tilpas forhold mellem kylling, salat og pasta.

Alle disse kriterier lever vores C måltidssalat op til og derfor endte ”C Sprød salat med grillet kylling med æble og fuldkornspasta” som vinder over måltidsalater fra Netto og Rema 1000.

Michael René, lektor på Professionshøjskolen Metropol og hans kollega Preben Vestergaard siger følgende positive ord om C salaten:

"Det er en luksus­salat. Den er lækker. Der er godt knas i, og vi får alle grundsmagene med her - salt, syrligt, umami, sødt og bittert. Det giver harmoni og en fuldendt smag. Og så er dressingen samtidig delikat."…."Jeg spiser normalt ikke meget salat. Men sådan et produkt kunne godt få mig til at spise mere."

 

Du kan se flere C salater her