Læs hendes historie her

Bliv leder i fakta – ligesom Anne!

 

Det er super fedt – det er jo drømmen”, siger nyudlærte butikschef, Anne, om hendes rolle som leder i fakta. Hun er netop blevet butikschef i fakta Egebjerg ved Horsens. Og det er jo fantastisk at høre sådanne ord fra en ny butikschef – især fra en butikschef der har formet sig gennem et karriereforløb i fakta. Anne startede karrieren i 2008 som servicemedarbejder og blev hurtigt lukkeansvarlig 1. assistent. Men det var ikke nok. I 2012 startede hun som souschef i Fakta i Solbjerg, fortsatte sidenhen karrieren i to andre fakta-butikker og kom så til fakta i Egebjerg i 2016. I Egebjerg startede Anne på faktas interne butikschefaspirant-uddannelse - og i dag er Anne butikschef i netop Fakta Egebjerg.

 

Når man i en alder af 25 år overtager det fulde ansvar for en butik med 24 medarbejdere og en omsætning på et to-cifferet million-beløb årligt, så er der stadig mange ledelsesopgaver, man skal træne og være opmærksom på.    

 

Det har Anne naturligvis allerede sat i system - for det har hun gjort lige siden 2014, hvor hun sammen med distriktets cheftræner lavede den første detaljerede udviklingsplan til hende.

 

Anne besluttede dengang, at hendes udviklingsplan skulle hænge frit fremme på opslagstavlen, så alle medarbejdere kunne se, hvilke kompetencer, hun var i gang med at træne. Den åbenhed og selvindsigt har fulgt hende gennem et karriereforløb, hvori hun har været souschef under 3 forskellige butikschefer. Efterfulgt stillingen som souschef blev hun butikschefsaspirant i den butik, hun nu har overtaget i maj i år. Planen er blevet justeret efterhånden og vil fortsat blive det - for det med at sætte sin udvikling i system giver gode resultater.

 

Det er faktisk blevet så fast en del af den måde, som Anne arbejder på, at da hendes HR-partner spurgte, om ikke han måtte fortælle lidt om, at hun har hendes udviklingsplan hængende fremme svarer; ”Gør de andre da ikke det?”. Det gør alle ikke. Men alle skal være velkomne til det – og vi opfordrer gerne til det. Fordi i Fakta arbejder vi ens med de daglige arbejdsopgaver og –rutiner. Men vi har også plads til, at du kan sætte dit personlige præg som leder.

 

Vil du vide om, hvordan det er at være leder i fakta, så klik ind på fakta.dk/karriere.  


Butikschef i fakta Egebjerg, Anne, sammen med én af butikkens 1. assistenter, Laura. På det lille billede ses Anne med hende oplæringsplan, der altid hænger fremme, så hendes medarbejder ved, hvad hun ledelsesmæssigt arbejder på.

Butikschef i fakta Egebjerg, Anne, sammen med én af butikkens 1. assistenter, Laura.

På det lille billede ses Anne med hende oplæringsplan, der altid hænger fremme, så hendes medarbejder ved, hvad hun ledelsesmæssigt arbejder på.