Danmarks måske absolut 
flinkeste discountbutik.

Vi vil være Danmarks absolut flinkeste discountbutik og gøre det usvært for dig at handle i fakta. Det betyder, at vi vil gøre det hurtigere at få indkøbene overstået. Nemmere at finde inspiration til aftensmaden. Og sjovere at handle discount.

ingen laaaaange køer.

Vi elsker køer, både dem med og uden 4 ben. De skal bare ikke blive for lange, for så kan de ikke gå særlig hurtigt. Så tager det for lang tid og man begynder pludselig at tænke, om man overhovedet står i den rigtige kø. Lange køer er unaturlige. Derfor åbner vi en ny kasse, hvis der er flere end 4 i køen. Det er blandt andet det vi mener, når vi siger, at vi gør det usvært. Når der er mere end 4 kunder i kø åbner vi en ny kasse, hvis det er muligt med bemandingen i butikken.

vi gi'r en kvajebajer og pengene igen.

Kvalitetsgaranti betyder alt fra møre bøffer til frisk frugt og grønt. Men skulle du af en eller anden grund opleve, at en vare ikke er som den skal være, tager du bare vare og bon med ned i butikken. Så får du selvfølgelig en ny eller pengene retur. Og så giver vi en kvajebajer oveni. Det er vel, det mindste, vi kan gøre, når vi gerne vil være Danmarks måske absolut flinkeste discountbutik. Er du under 16 år eller kan du ikke lide øl, får du selvfølgelig bare en sodavand med i stedet.

gi-en.png

sig pænt goddag til de
nye ansigter i fakta.

det er så koldt derude.

Det mærker især de hjemløse, der bruger størstedelen af deres tid på gaden. I fakta vil vi gerne være Danmarks måske absolut flinkeste discountbutik. Derfor byder vi selvfølgelig John, Mikael og de andre Hus Forbi sælgere indenfor, så de ikke længere skal stå ude i kulden og sælge deres avis.

Samarbejdet mellem fakta og Hus Forbi omfatter også donationsknappen ved flaskeautomaterne i alle butikkerne, hvor målet er at indsamle 1 million kr. om året. Hus Forbi sælgerne er alle socialt udsatte, der enten er eller har været hjemløse. Sig pænt goddag eller send et lille smil. De små ting gør en stor forskel. Det handler alt sammen om, at vi skal være lidt flinkere mod hinanden. 

Læs mere om Hus Forbi på www.husforbi.dk

Hus_forbi.jpg

loading.

se vores nye film.

 

vi vil gøre det 
usvært.

Vi vil være Danmarks absolut flinkeste discountbutik og gøre det usvært for dig at handle i fakta. Det betyder, at vi vil gøre det hurtigere at få indkøbene overstået. Nemmere at finde inspiration til aftensmaden. Og sjovere at handle discount.

Det hele starter i butikkerne med smilende medarbejdere, en flink flaskeautomat og hylder fyldt med hverdagskvalitet til små priser.

fakta-medarbejder.jpg

ælle bælle mig fortælle.
så mange madidéer, det
kan være helt svært at vælge.

vi har helt sikkert en idé til aftensmaden.

Vi kender det alle sammen. Klokken er lidt i spisetid, du mangler stadig at købe ind til aftensmaden og klappen er gået ned.

Men fortvivl ikke. Vi har masser af gode idéer. Både i vores appog på fakta.dk.

Hvis du står spejlblank i butikken, kan du altid spørg en faktamedarbejder om hans eller hendes livret. Det kan være, du får dig en ny favorit. 

Så kom bare ned i din lokale fakta. Også selvom du ikke har en idé eller plan for aftensmaden.

Vi lover, at vi nok skal gøre det usvært.

flæk en ciabatta og rist den i ovnen. gnid brødet med et fed hvidløg og en halv solmoden tomat. dryp med lidt olivenolie.
velkommen i kridthuset.

et nyt
fakta.

Vi gør ihvertfald vores bedste for at blive det. Og vi synes selv, at vi er godt på vej. Hver dag arbejder vi på, at hjælpe dig til en lettere hverdag. Vi vil gøre det lidt hurtigere at få indkøbene overstået. Lidt nemmere at finde en god idé til aftensmaden. Og lidt sjovere at handle i fakta. Det er bl.a det vi mener, når vi siger, at vi gør det usvært.

flink.jpg

få gode tilbud
direkte i din
indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.

Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

åben butik

lukket

butik med pakkeboks

lukket

Find butik

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.