konkurrencer.

Fakta fødselsdag

De tre hovedvindere af en iPhone XR 64gb er:

 • Liselotte Nielsen
 • Lotte Hermann
 • Kirsten Petersen

De er alle tre blevet kontaktet direkte. Vinderne af muleposen med 365-varer er også blevet udtrukket af deres lokale fakta, og er blevet kontaktet direkte af butikken.

Venlig hilsen 

Fakta

 

Kundeundersøgelse i fakta 2019

Vinderne i konkurrencen om 3 iPads i faktas kundeundersøgelse forår 2019 er udtrukket. Det blev:

Ida G., Køge

Knud L., Galten

Sara B., Odense SV

 

Vinderne har fået direkte besked. Vi takker alle deltagere for interessen.

 

Venlig hilsen

fakta

Kundeundersøgelse i fakta 2018

Vinderne af i alt 3 stk. iPads i konkurrencen efteråret 2018 ”Kundemeter” i fakta blev:

Dinni Illum

Sonja Stauning Skriver

Abdi-Wahab

 

Tillykke til de heldige vindere!

 

Vinderne har fået direkte besked.

 

Hjælp os - vi vil gøre DIN fakta bedre

 Vinderne af i alt 3 stk. iPads i konkurrencen foråret 2018 ”Hjælp os – vi vil gøre DIN fakta bedre” blev:


Thomas Tvernø

Leif Kjergaard

Karin Gaumitz

Tillykke til de heldige vindere!

Vinderne har fået direkte besked.

Hjælp os - vi vil gøre DIN fakta bedre

 Vinderne af i alt 3 stk. iPads i konkurrencen efteråret 2017 ”Hjælp os – vi vil gøre DIN fakta bedre” blev:


Edel Schaar, Vojens

Connie Pedersen, Asperup

Hanne Olesen, Tølløse

Tillykke til de heldige vindere!

Vinderne har fået direkte besked.

Hjælp os - vi vil gøre DIN fakta bedre

 Vinderne af 3 stk. iPad mini i konkurrencen foråret 2017 ”Hjælp os – vi vil gøre DIN fakta bedre” blev

Svend Erik Even-Jensen
Charlotte Riis Kristiansen
Yvonne Hansen

Tillykke til de heldige vindere!

 

Vind kæmpe Oreo-pakker 

Vi har udloddet tre x 2,3 kg kæmpe Oreo-pakker.
De tre vindere blev trukket 24. april 2017 og offenliggjort på faktas facebook-side og her på fakta.dk.
For at deltage, skulle deltagerne skrive, hvilke tre varianter af Oreo kiks, man kunne  finde i den aktuelle tilbudsavis på daværende tidspunkt. 
Kommentarerne skulle afsluttes med "fakta".
Herefter blev der trukket lod blandt alle rigtige svar. 

De rigtige svar var Oreo-varianterne: Original, Double og Golden.
De tre vindere blev:
Kim Gregers Jensen
Maiken Bloch
Andrea Vindbjerg Armstrong

  

Vind med Cirkel Kaffe!  

Vi har udloddet 10 sæt Cirkel kaffedåser med tilhørende 6 æsker af de nye Cirkel kapsler. For at deltage i konkurrence skulle man blot svare på, hvor mange kapsler der kan være i den store Cirkel kaffedåse. Svarmulighederne var: 27, 31 og 51 kapsler.

Det er rigtige svar er 51 kapsler og blandt dem, som har svaret rigtigt, har vi udtrukket de 10 vindere.
De 10 vindere er:

Maj-Britt Zielke
Sara Vorm
Birgit Sørensen
Denise Bendix
Lotte Rydstrøm
Lindi Rasmussen
Lars Jensen
Julie Holmehave
Orla Petersen
Joan Bisgaard

Fruit Factory 

I denne konkurrence kunne man vinde en Fruit Factory, som er et køkkenredskab, der hurtigt kan tilberede frugt og grønt grundet dens 10 funktioner. For at få fingrene i sådan en skulle man blot skrive, hvorfor man ønsker en Fruit Factory. Vi har modtaget mange forskellige begrundelser og blandt dem, har vi udtrukket seks vindere. Disse er: Annette Olsen, Dorthe Overgaard, Malene Engholm, Maiken Vesth, Martin Lyngsø og Camilla Madsen.

 

Den lille store forskel 

Vi har lavet en quiz om grønt og sager, da grønt er den hurtigste vej til at passe bedre på sig selv. Vidste du, bare 100 gram mere om dagen giver dig alle nødvendige vitaminer og styrker dit immunforsvar. Blandt alle deltagere har vi udtrukket en vinder, som har vundet en Coop Slowjuicer. Vinderen er: Sanne Bendix.

 

fakta Høegh Guldbergsgade,  Horsens

I december har fakta Høegh Guldbergsgade, Horsens holdt fire adventskonkurrencer.

I første adventskonkurrence kunne man vinde en indkøbsvogn fyldt med 365 økologi produkter. Vinderen blev: Marcia Marks.
I anden adventskonkurrence var der mulighed for at vinde en julemiddag. Pia Jørgensen blev den heldige vinder.
I tredje adventskonkurrence var en masse juleslik sat på højkant. Vinderen af slikket blev: Grethe Boesen.
I fjerde og sidste adventskonkurrence kunne man vinde et års forbrug af Gifler. Sebastian Rasmussen blev vinderen af præmien.

Stort tillykke til de fire vindere!

 

200 Sødam kyllinger udloddet

Vi har udloddet 200 Sødam kyllinger. For at få fat i en Sødam kylling, skulle man tælle antallet af Sødam kyllinger i  et videoklip i fakta's app. De 200 vindere er blevet kontaktet og fået et værdibevis til en Sødam kylling, vinderne har afhentet i butikken.

 

Knivskarp i et køkken?

Vi har spurgt, hvem der er knivskarp i et køkken, og hvem der er lidt sløv i et køkken? Der har været mange interessante bud, og blandt disse er en vinder udtrukket. Det er Heidi Hüttmann, som har vundet en Coop Slowjuicer.

Meyers julefrokost konkurrence

I november kunne man deltage i en konkurrence om at vinde en lækker julefrokost fra Meyers á fire kuverter. Fem heldige vindere er blevet udtrukket og kan invitere familie eller venner på besøg. Vinderne er: Karin Østergård, Ronni Nikolajsen, Rikke Hansen, Katrine Nyholm og Søren Vestergaard.

Meyers mel konkurrence

Gaveæske fra Meyers. Vi har trukket lod om 20 gaveæsker blandt alle, som har tilmeldt sig på fakta.dk/meyers. De 20 vindere er: 

Anita Andersen, Susanne Haahr Kristensen, Laura Nielsen, Martin Seeberg, Marianne Jensen, J. Hansen, Roskilde, Brian Krøll, Kit Daniel, Kirstine Steno, Oliver Skaarup, Marianne Christensen, Alice Jozefowicz Klaus Bjerg Pedersen, Mona Hattens, Dennis Pedersen, Lis Maach, Tine Schjønning, Allan Jørgensen, Linh Nygaard og Marianne Hornemann.

Meyers mel i fakta

365 Minirisk konkurrencen

Vi har udloddet en gaveæske med forskellige personligepleje produkter fra 365 Minirisk. Vinderen af denne præmie blev Vibeke fra Valby. 

365 Minirisk konkurrence

 

Fodbold-konkurrencen

Konkurrencen gik ud på, at man skulle gætte slutresultatet i fodboldkampen mellem Danmark og Montenegro d. 11. oktober 2016. Vinderen kunne vinde 10 specialøl, som er anbefalet af Danske Ølentusiaster. Kampen endte overraskende 0-1 til Montenegro, hvilket kun 2 ud af 500+ havde gættet på. Den heldige vinder al vores specialøl blev, Jan Petersen. Stort tillykke til Jan, og mange tak til alle jer, der tog sig tid til at deltage :)

 

Hjælp os - vi vil gøre DIN fakta bedre

 Vinderne af 3 stk. iPad mini i konkurrencen efteråret 2016 ”Hjælp os – vi vil gøre DIN fakta bedre” blev

K. Iversen, Esbjerg
A. Nielsen, Tønder
A. Aaskov, Herlev

Tillykke til de heldige vindere!

 


 Tjen pap-kassen 

Vi ville gerne høre jeres mening, hvad der gør en servicemedarbejder til en god servicemedarbejder. Derfor har vi spurgt om dette på vores facebookside, hvor vi har fået flere nyttige tilbagemeldinger, som vi vil tage med videre. Af alle dem der har givet deres mening til kende, har vi udtrukket en vinder, som har vundet en iPhone 6S.

Den heldige vinder er Mikkel Schartau. Hans beskrivelse af en god servicemedarbejder er: En god servicemedarbejder er én, der opmuntrer folk på en dårlig dag, altid siger hej med et smil og generelt er flink. 

Stort tillykke til Mikkel og tak for jeres mange inputs!


365 Økologi på fakta.dk og ekstrabladet.dk

fakta har udloddet 10 gavekurve med 365 Økologi produkter. For at få fingre i en kurv, er der blevet spurgt, hvor mange produkter 365 Økologi serien indeholder. Svaret er ca. 150, som mange også har svaret. Af de korrekte svar er 10 vindere blevet udtrukket. Efter udtrækning blev vinderne er:

Ida Sneum

Line Djernis

Heidi Zibrandtsen

Jonna Lundberg

Olivia Caroline Ellis

Ida Strandborg

René Donvig

Stine Højgaard

Annelise Knudsen

Angelika Laufer 


fakta Høegh Guldbergsgade,  Horsens

I forbindelse med oprettelsen af deres lokale facebookside, har fakta Høegh Guldbergsgade i Horsens valgt at fejre det med en konkurrence, hvor 1 kg. bland selv slik var sat på højkant. For at deltage i konkurrencen skulle man blot like opslaget samt facebooksiden.

Efter udtrækning blev vinderen:

Mikkel Kyed.


fakta Egebjerg,  Horsens

I fakta Egebjerg er de vilde med økologi, og derfor stillede de en fyldt kundevogn med 365 Økologi produkter på højkant til en heldig vinder. Alt man skulle gøre var at like deres konkurrenceopslag på deres lokale facebookside.

Vinderenblev:

Marianne Nissen


  Hjælp os. Vi vil gøre DIN fakta bedre

Det har rigtig mange gjort ved  at deltage i vores undersøgelse, som erforgået i perioden 4.-24. april. I den forbindelse har vi udtrukket tre vindere af en iPad Mini blandt de mange deltagere.

De tre heldige vindere er:

Betty Vistisen
Jytte Larsen
Skender Abdullahu

Stort tillykke, og tak til alle for jeres feedback!

  


 

Kæmpe påskeæg konkurrence

Et kæmpe påskeæg på hele 8 kg er blevet udloddet, så påsken vil vare lidt længere for en heldig vinder. For at deltage i konkurrencen skal man sende en flink historie, som man har oplevet i en faktabutik. Blandt mange flinke historier er en heldig vinder blevet udtrukket. Hun kan berette om en rigtig flink servicehistorie fra personalet i fakta Æbleøgade

Stort tillykke til Henriette Nielsen og velbekommen!

  

 


 

fakta Skanderborg konkurrencer

En hel vogn fyldt med 365 Økologi og 365 Minirisk varer kunne man vinde ved at like konkurrenceopslag på deres lokale facebookside.  Den heldige vinder var: Marianne Bang 

Op til påsken kunne man like et konkurrenceopslag på deres lokale facebookside og samtidig deltage i konkurrencen om 1 kg bland selv slik. Vinderen af præmien blev: Cecilie Jensen

 Ved at like et konkurrenceopslag på deres lokale facebookside deltog man i konkurrencen om et års forbrug af gifler. Den heldige vinder blev: Andreas Riberfelt

 


 

fakta Horsens, Egebjerg

I fakta Egebjerg er de vilde med økologi, og derfor stillede de en fyldt kundevogn med 365 Økologi produkter på højkant til en heldig vinder. Alt man skulle gøre var at like deres konkurrenceopslag på deres lokale facebookside. Vinderen blev:  Marianne Nissen

 


 

Konkurrence om gavekort  på 20.000 til Star Tour

 Ved at tilmelde sig faktas nyhedsbrev kunne man i de kolde vintermåneder vinde et rejsegavekort til Star Tour og starte bikinisæsonen tidligt.

 Den heldige vinder blev:

 Birthe fra Nykøbing Mors

 Vi håber du får glæde af gavekortet! Rigtig god tur.

 

  


 

Valentine konkurrence på Facebook

 Ved at sende en virtuel buket ordblomster til din Valentine, kunne du vinde alt til date nummer 2; En kurv fyldt med lækkerier. 

 De 5 heldige vindere blev:

 Lisa Mie Bidstrup Karlsson
Bodil Routh Bregendahl
Heidi V.Nielsen 
Sannie Louise Larsen
Maibrith Henneberg Poulsen

 

Vi håber romantikken blomstrede på date nummer 2!

 

 


  

SuperBowl konkurrence på Facebook

 Gæt kampens vinder og MVP med hashtag #NFLfakta

 Det blev Denver Broncos, der vandt kampen og Von Miller blev MVP. Den sad lige i øjet for:

Mads Lidlholt Brok
Tommy Dyrholm Pedersen
Morten Lundsgaard
Anders Krickau Petersen
Tobias Emil Møller

 Stort tillykke med jeres gavekort til Outlet.dk på 1.000 kr.!

  


  

Fastelavnskonkurrence på Facebook

 Vis din udklædning og vind 26 æsker Skippers Piber - det gjorde følgende heldige vindere:

 

Asger Jonathan Tyge – ” En pige og en pibe i hver en havn.”
Karen Johnsen – den gamle fisker
Nick S. Nielsen - Skæg fra Rasmus Klump
Jacob Nielsen – Kaptajnen og matrosen

 
Kæmpe tillykke!

  


 

Ølvalg

 Vinderøllen i afstemningen fra avisen uge 3 blev Ærø Gylden Pale Ale. Den havde Leif fra Rødovre stemt på. Derfor er han den heldige vinder af en kasse med den lette men smagfulde ale. 

 Tillykke!

 Ærø Gylde Pale Ale er at finde på hylderne i fakta fra uge 15. Se mere her.

 

 


  

Osteflip

 Vend oste med fakta og Sønderhaven. Slå rekorden på 3.309 og vind oste fra Sønderhaven.

 Vindere af Osteflip:

2. Kvartal 2015, Per Hemmingsen, 6.725 point

3. Kvartal 2015, Philipp-Johan Nielsen,  7.253 point

4. Kvartal 2015, Dorte Vendelbo, 10.748 point

1. Kvartal 2016, Birthe Mortensen,  4.611 point

2. Kvartal 2016, Sanne Kloster,  8.866 point

3. Kvartal 2016, Lis Lorensen, 8.379 point

4. Kvartal 2016, Birgitte Ditlevsen, 7.078 point

1. Kvartal 2017, Gitte Nielsen, 7.932 point

 De slog scoren på 3.309 godt og grundigt. Tillykke!

 

 

 En ny konkurrence er igang, og du kan spille den her.

 


 

Ølvalg

 Vinderøllen i afstemningen fra avisen uge 46 blev Midtfyns Stout. Den havde Carsten fra Bording stemt på. Derfor er han den heldige vinder af en kasse med den herlige mørke bryg. 

 Tillykke!

 


 

Den Lille Postkasse

 Vil du have Faktas tilbudsavis efter nytår?

 Fra den 1. januar kommer vores tilbudsavis med posten. Hvis du har nej tak til reklamer skilt på din postkasse eller bare ikke får vores avis i dag, men alligevel gerne vil have den, skal du tilmelde dig på denlillepostkasse.dk.

 Tilmelder du dig før nytår, deltager du samtidig hver dag i lodtrækningen om 5.000 kr. 

 Se vinderne her.

 

 


 

Hjælp os - vi vil gøre DIN fakta bedre

 Vinderne af 3 stk. iPad mini i konkurrencen efteråret 2015 ”Hjælp os – vi vil gøre DIN fakta bedre” blev

Marianne Worning
Karin Albrechtsen
Lizette Quist

Tillykke til de heldige vindere!

 


 

Er din bon en vinderkupon?

 51 præmier á biograftur for 2 inkl. sodavand og popcorn.

Hans Henning Jensen
Jane Jensen x 2
Pia Johansen
Lykke Daugaard Madsen
Tina Devantier Christensen x 2
Christian Birkholm
Tommy Hansen
Unni Berthelsen
Jens Kristian Hjort
Annemette Caspersen
Yvonne Holm
Ivan Augustsen x 2
Jørn Jensen x 2
Trine Hansen
Adele Thomsen
Maria Henriksen
Simon Erslev Milfred
Julie Binau
Lene Madsen
Maria Hartung
Rikke Lytje
Annette Mikkelsen
Sofie Dalsgaard
Iben Kryger Andersen
Mads Jensen
Adriana Stoyanova
Helle Ejlersen
Ole Nielsen
Jonas Andersen
Betina Hansen
Rico Hansen
Martha Kristine Jensen
Else Ravn
Jane Juul
Annie Puggaard Thomsen
Per Jørgensen
Lars Jørgen Jensen
Irma Ljeskovica
Connie Krogager
Nisa Shah
Line Søgaard
Birgitte Skov Hansen
Christina Skødt Thomsen
Lisbeth Frederiksen
Flemming Petersen
Lisbeth Laurent
Mathias Mikkelsen
Carsten Bramsen Jensen
Michelle Dupont
Kent Espenhain

  

 

 


 

Flink fest konkurrence – hvem er den flinkeste, du kender?

 Jan Lindell skal have kæmpe tillykke med prisen som Danmarks måske absolut flinkeste.

 Han blev nomineret af Christian Hylding, som blandt andet fremhævede Jans store hjælp med børnepasning og flytning og en noget så rar gave som biobilletter, da Christian og konen June ifølge Jan godt kunne bruge lidt kvalitetstid.

 Godt gået Jan!

  

 

 


 

Vinder af en kasse Svaneke fra den store ølafstemning

 

Bente Bakmand blev vinderen af en kasse Svaneke Grunge IPA. Hun har nemlig stemt på den i ølafstemningen, hvor den vandt over tre andre rigtig gode øl. Tillykke med det!

 

 

 


 

Vinder af all inclusive for 2 voksne og 2 børn i LEGOLAND

Bodil Andersen, St. Merløse

 blev den heldige vinder af all inclusive pakken fra SMS konkurrencen i tilbudsavisen. Præmien inkluderer:

4x entré til LEGOLAND
4x frokostbuffet på Hotel LEGOLAND
4x øl eller vand
2x LEGO æsker til en værdi af kr. 500,- pr. stk.
V.I.P. møde med prinsesse eller hofnar
Samlet værdi kr. 3.700,-

  

 

 


 

Vinder af en solseng i faktas “Krydsertværs” konkurrence

 Lone Andersen blev den heldige vinder af en solseng ved at gætte den rigtige sætning:

 “fakta ønsker god sommer”.

 Stort tillykke!

  


 

Vindere af Tivoli billetter fra SMS konkurrence i avisen

Af sti afsted i Tivoli i det gode vejr! Kæmpe tillykke til vinderne:


Guldkort:

 • Christina Sørensen
 • Naciej Jarzabek
 • Pia Olsen
 • Brian Finsen


Sølvkort:

 • Bettina Bunde Andersen
 • Sven Thomsen
 • Birgit Hertzum
 • Søren Studstrup


Wildcard:

 • Niels Jørgen Knudsen
 • Marianne Routh
 • Niels Ingvar
 • Rita Weirsøe

4 entrébilletter og 2 turpas:

 • Tine Zander
 • Tina Høy
 • Lis Hacke
 • Palle Fogt Jespersen
 • Anja Christensen
 • Bente Nielsen
 • Benny Lauersen
 • Tanja Jacobsen
 • Mikkel Friederichsen
 • Karin Jørgensen
 • Therese Degn-Andersen
 • Katja Lorenzen
 • Preben Byhn
 • Jeanette Lyhne
 • Charlotte Greve
 • Helle Christensen
 • Jette Basballe
 • Martin Espenheim
 • Lone Hedegaard
 • Lene Brynk Jensen
 • Liliana Brix Hansen
 • Vivi Kjærgaard
 • Kristine Nielsen
 • Lars Højrup
 • Marie Ingvordsen

  


 

Vindere af Tivoli billetter fra konkurrencen på Facebook

 Af sti afsted i Tivoli i det gode vejr! Kæmpe tillykke til vinderne:

Guldkort:

 • Anne Sofie Fredskov Nedergaard
 • Johanne Bukhave
 • Hasan Al-subaih
 • Morten Larssen
 • Rikke Bisgård Sørensen

Sølvkort:

 • Susan Buch Dorte Jensen
 • Carina Skovgaard Andersen
 • John Salvesen
 • Jan Olsen

Wildcard:

 • Sammy Jo Carballido Acevedo
 • Katja Andersen
 • Thor Marx Larsen
 • Francisco Martinez
 • Lone Skjoldgaard Olsen

4 entrébilletter og 2 turpas:

 • Aase Larsen
 • Ninna Kristiansen
 • Melanie Bromm
 • Charlotte Thinter
 • Mikael Nielsen
 • Kamilla Albek
 • Agnete Vestergaard-Kristensen
 • Luisa Evans
 • Dorte Clemmensen
 • Michael Grünfeld-Bierre
 • Henriette Andersen
 • Jannie Stenager Jensen
 • Susanne Rasmussen
 • Kenneth Lykkedal
 • Daisy Bjerrum
 • Melanie Bromm
 • Helle Brandt
 • Kirstine Larsen
 • Katarina Kristensen
 • Søren Frandsen
 • Louisa Augoustakis
 • Jaqueline Dall
 • Hanne Buddi Johansson
 • Yelva Hansen
 • Line Birgitta Sonnichsen

 


 

Hvor der grilles, der vindes

 Vinder af grillaften for 12 personer med Niels K. og Claus Holm:

 • Tine R.

 
Vindere af Thise gavekurv:

 • Else Kristine R.
 • Anne-Marie P.
 • Tove C.
 • Anne Mette M.
 • Hans Kristian K.

Vindere af frilandskylling fra Sødam:

 • Bodil G.
 • George H.
 • Heidi F.
 • Ann Lisbet L.
 • Susanne A.

 

 


  

3 vindere hjalp med at gøre fakta endnu bedre

Fra den 7.-27. april kunne faktas kunder svare på et spørgeskema og dermed hjælpe med at gøre fakta endnu bedre. Der var 3 stk. iPad Mini på højkant og her er de heldige vindere. Stort tillykke! 

 • Lene Ward
 • Tina Michaelsen
 • Allan Kruse Andersen


Hjælp os med at gøre DIN fakta bedre.

 


 

Kæmpe påskeæg på 8 kg skabte stor glæde på Fyn

 Den 27. marts 2015 afholdt fakta en facebook-konkurrence om et kæmpe påskeæg på 8 kg.

I konkurrencen skulle deltagerne fortælle om deres flink-historie. Formålet var at skabe glæde ved den flinke fortælling og lade brugerne få smilene til brede sig omkring de gode oplevelser.
 

 Vi trak lod blandt de flinke historier, og den heldige vinder af det kæmpe påskeæg blev Kira fra Nyborg, som heldigvis havde en stor familie, hun kunne dele ægget med. Et stort tillykke endnu engang til Kira.

 


 

9000 præmier vundet allerede i Danmarks største madkonkurrence

Danmarks største madkonkurrence kører i øjeblikket for fulde gardiner.

COOP’s 1,4 millioner medlemmer har i øjeblikket chancen for at vinde præmier for over 500.000 kr. Konkurrencen finder blandt andet sted i faktas butikker, på fakta.dk og via vores nyhedsbreve for ikke at glemme www.facebook.com/faktaDanmark.

Over 9000 præmier er vundet allerede og interessen har været overvældende. Du kan se nogle af vinderne i denne lille film:Du kan deltage i Danmarks største madkonkurrence gennem fakta frem til 25/2 2015.
Stort tillykke til alle vindere og fortsat god jagt til alle derude!

få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.