souschef_mobile.jpg

loading.

bliv souschef.

Souschefen er butikschefens højre hånd, og har derfor medansvaret for driften af butikken. Som souschef i fakta er du derfor i tæt dialog med butikschefen om, hvordan butikken skal ledes og drives, så den altid er salgsklar. Vores souschefer har derfor en ekstremt vigtig rolle som medvirker til, at vi som kæde kan lykkes på landsplan.

En stilling som souschef vil oftest være anset som en udviklingsstilling til rollen som butikschef. Så hvis du går med en drøm om at blive butikschef i dansk detail, så er en souschefstilling det helt rigtige sted at starte. 

Mand3.png

kom i betragtning til stillingen som souschef.

Læs alt om hvilke kompetencer vi forventer du har som souschef ved at trykke på krydset nedenfor.

For at sikre, at du oplever succes i jobbet som souschef, er der enkelte vigtige kompetencer, som du bør besidde. Først og fremmest skal du være struktureret og disciplineret. Du vil i det daglige have mange bolde i luften og det er vigtigt, at du kan lægge en plan og holde den. Til det skal du selvfølgelig have dit team med dig. Derfor skal du også besidde evnen til at delegere opgaver og hertil give feedback, så dit team bliver motiveret og trives i butikken.

Herudover, skal du være fuldt ud indstillet på, at vi er til for vores kunder. De skal opleve den bedst mulige

service, både igennem den gode tone i butikken, samt ved en altid salgsklar butik.

Besidder du de kompetencer, så er vi sikre på, at du kan blive en succes i Fakta. Det praktiske omkring faktas systemer og styring af en dagligvarebutik med en omsætning på op til 30 mio. om året, det skal vi nok lære dig på et uddannelsesforløb, som vi skræddersyer til netop dine behov og ønsker.

næste niveau i organisationen.

Det næste skridt i din faglige udvikling som leder i dansk detail vil naturligt være en butikschef-stilling. Når du er nået et niveau, hvor både du og din leder vurderer, at du har behov for yderligere faglige udfordringer, kan du måske komme i betragtning til faktas butikschefs-aspirantforløb. Forløbet tager, ligesom alle vores andre uddannelsesforløb, udgangspunkt i dine behov og ønsker og bliver skræddersyet, så du oplever, at du bliver klædt bedst muligt på til rollen som butikschef. For at tilpasse forløbet til dine behov og ønsker, vurderer du og din leder sammen, hvilke kurser du vil have gavn af for at kunne udvikle dig fagligt. Det kan f.eks. være kurser inden for økonomi, vagtplanlægning eller ledelse.

AnneMette.png

fakta kan være indgangen til din karriere i dansk detail.

fakta er en del af Coop, som består af detailkæderne Kvickly, Super Brugsen, Dagli’ Brugsen, Lokal Brugsen, Irma og selvfølgelig Fakta og Fakta Q. Samlet består Coop af i alt 1.200 butikker og over 38.000 medarbejdere. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver, uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop, hvis du en dag skulle ønske at fortsætte karrieren i en anden af Coops kæder.

Lyder stillingen som souschef som noget for dig, eller har du andre spørgsmål, så kontakt én af vores personalekonsulenter i dit område på kortet herunder.

kontakt os.

midt- og nordjylland.
Casper Bisgaard / 61 62 95 94

sønderjylland og fyn.
Louise Milo / 51 59 31 68

sjælland.
Ken Friis Larsen / 52 21 30 85

har du potentiale som leder? tag testen og find ud af det.

hvordan skal din arbejdsdag helst se ud?

hvordan møder du et andet menneske?

hvad betyder god service for dig?

hvem er først og fremmest ansvarlig for, at kunderne får en god indkøbsoplevelse?

hvilke kompetencer besidder du blandt andet?

hvorfor er det vigtigt at være struktureret som leder?

hvorfor er det vigtigt at være disciplineret som leder?

hvorfor er individuel feedback til sine medarbejdere vigtigt?

er det et krav, at du som ny leder i fakta skal kunne alt?

er der nogle man kan kontakte, hvis man vil være leder i fakta, men har spørgsmål dertil?

vælg område på kortet.

få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.