elev i fakta

 

 

 

 

 

 

Vi har brug
for dig på
holdet!

 

 

 

 

Faktas salgsassistentuddannelse er det perfekte sted at starte, hvis du vil gøre karriere inden for detailhandel.

Elevuddannelsen i Fakta er en kombination af spændende skoleophold, hvor du bliver klædt fagligt på, og praktisk erfaring i butik, hvor du kan afprøve den teori, du lærer på skolen.

Ønsker du at vide mere om elevuddannelsen i Fakta, så kontakt elevansvarlig, Jimmi Henriksen, på telefon 27791001.

 

 

 

sådan søger du.

Hvis du vil have et job i fakta, så kan du søge på to måder:

Du kan klikke på det røde link, ”Søg ledige stillinger” og

søge på ”Deltidsstillinger” i Fakta. Her kan du så søge på de stillinger, som vi har opslået lige nu.

Det kan dog være, at stillingen ikke er opslået på nettet og derfor kan det være en god ide at lave en ansøgning og så ellers gå på besøg hos de fakta-butikker, som du gerne vil søge arbejde i.

søg ledige stillinger

 

 

Har du aldrig skrevet en ansøgning før?

No problem! I fakta er vi flinke. Så vi har lavet en kort film med gode tips til, hvordan du laver en god ansøgning 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisse Olesen.

Salgsleder i Fakta Horsens, 20 år.

 

Jeg startede i Fakta som 16-årig og fortsatte efter at jeg begyndte på STX med at arbejde i min fritid. Da jeg fyldte 18 år, blev jeg tilbudt at blive lukkeansvarlig. Det betyder, at jeg har ansvaret for hele butikken, når butikschefen er gået – også for lukningen af butikken om aftenen.

Da jeg for nylig afsluttede min STX havde jeg et brændende ønske om at få lov til at blive i Fakta, men nu på fuld tid. Det ønske fik jeg heldigvis opfyldt, og jeg er nu salgsleder.

Jeg har altid været meget ansvarlig og engageret i mit arbejde og føler i den grad, at jeg i Fakta bliver belønnet for min indsats. Jeg har været heldig at være omgivet af gode ledere, der så potentialet i mig. Og jeg har været en del af en virksomhed, der prioriterer løbende uddannelse, så jeg hele tiden har kunnet udvikle mig hen mod næste niveau. 

 

Men det er ikke kun muligheden for at rykke hurtigt fremad i karrieren, der betyder noget for mig. Det stærke sammenhold og den gode stemning i butikken er i mindst lige så høj grad det, der gør Fakta til en dejlig arbejdsplads. Da jeg var yngre spillede jeg håndbold på højt niveau, og jeg spiller stadig en del, men på hobbyniveau.

Mit næste karriereønske er at blive souschef, og jeg håber på at det kommer til at ske inden min næste fødselsdag. Derefter vil jeg rigtig gerne være butikschef, men det ligger lidt ude i fremtiden.