butikschef i fakta

 

 

 

 

 

bliv butikschef.

Som butikschef har man det overordnede ansvar for butikken, herunder vagtplanlægning og ledelse af butikkens 20-30 medarbejdere, så butikken altid er salgsklar. Og med en omsætning på omkring 30 mio. kr. om året, så er det en stilling, der kræver stærke ledelseskompetencer og kompetencer inden for salg, service og økonomi.

Ønsker du at blive butikschef i Fakta, så skræddersyer vi dit eget individuelle aspirantforløb, så vi sikrer, at du bliver en succes hurtigst muligt, når du får ansvaret for din egen butik. Og har du lysten og kompetencerne, så kan du på sigt blive cheftræner – og så er det dig, der uddanner Faktas nye butikschefer.  

søg ledige stillinger

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annemette Holst.

Butikschef i Fakta.

 

Jeg startede i SuperBrugsen som salgsassistent i 2002 og fik efter nogle år lyst til at gå ledervejen. Det fik jeg mulighed for i Kvickly, hvor jeg startede som salgsleder i 2008.
Relativt hurtigt fik jeg blod på tanden og ville prøve kræfter med et større lederjob. Det blev understøttet af lederkurser og en udvidelse af mit ansvarsområde til at dække flere afdelinger i Kvickly.
I 2012 blev jeg så tilbudt en stilling som souschef hos Kvickly, hvilket jeg sagde ja tak til. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg havde allermest lyst til at prøve at bære hele ansvaret for en butik og vurderede, at Kvickly varehuschef stillingen var for stor en mundfuld at gå efter på det tidspunkt. Jeg blev opmærksom på at der var muligheder for mig i fakta og efter fire måneder som souschef fik jeg i starten af 2013 min egen butik. I dag er jeg butikchef i Fakta med dobbelt så stor omsætning som min første butik havde da jeg blev cheftræner, hvilket betyder, at jeg spiller en hovedrolle i uddannelse ad nye, dygtige butikchefer.

 

 

Coop er en fantastisk virksomhed med enorme muligheder. Jeg har haft nogle utrolig lærerige pr i SuperBrugsen og i Kvickly og føler nu, at jeg er landet på den helt rigtige hylde i fakta. Her fik jeg muligheden for at få mit ønske om at få min helt egen butik, ført ud i livet rigtig hurtigt. Min store vilje, en række dygtige og engagerede chefer og Coops fokus på løbende uddannelse og udvikling har gjort det muligt for mig at nå hertil. Der er et hav af muligheder i Coop, hvis man vil det. Som alenemor bruger jeg rigtig meget af min fritid sammen med min 8-årige datter, Mille, og jeg er utrolig glad for, at det lader sig gøre at kombinere en rigtig god karriere med det at være alenemor.
Derudover har jeg været hesteinteresseret siden jeg var 4 år gammel. Jeg var konkurrencerytter i mine yngre dage, og rider stadig af og til. I den kommende tid glæder jeg mig til at komme rigtig godt i gang med min nye butik, hvor jeg har tænkt mig at skabe vækst og trivsel i teamet og at uddanne de allerdygtigste aspiranter sammen med min salgschef.