Top_mobile.jpg

loading.

bliv butikschef.

Som butikschef har man det overordnede ansvar for butikken, herunder vagtplanlægning og ledelse af butikkens 20-30 medarbejdere, så butikken altid er salgsklar. Og med en omsætning på omkring 30 mio. kr. om året er det en stilling, der kræver stærke ledelseskompetencer og kompetencer inden for salg, service og økonomi. Ønsker du at blive butikschef i fakta, så skræddersyer vi dit eget individuelle aspirantforløb, så vi sikrer, at du oplever succes hurtigst muligt, når du får ansvaret for din egen butik. Og har du lysten og kompetencerne, så kan du på sigt blive cheftræner, der uddanner faktas nye butikschefer. 

AnneMette.png

kom i betragtning til stillingen som butikschef.

Læs alt om hvilke kompetencer, vi forventer du har som butikchef ved at trykke på krydset nedenfor.

For at sikre, at vi har en ens tilgang til ledelse og styring af vores butikker, har vi nogle enkelte krav til dine personlige og faglige kompetencer.

I fakta er det vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde, og at du evner at uddelegere opgaver på en hensigtsmæssig måde. Herved sikrer du som leder i Fakta, at alle butikkens mange opgaver bliver løst optimalt.

Feedback er et nøgleord for os, når det kommer til ledelse. Derfor skal du vægte feedback til dit butiksteam højt, og du skal løbende give det til samtlige ansatte i teamet. Herved ved alle, hvor de gør det godt, og hvor de kan blive endnu bedre.

Herudover skal du være forretningsorienteret og have fokus på det gode købmandskab. Helt konkret vil det

sige, at du løbende har øje for, om dine beslutninger fører til en bedre indkøbsoplevelse for vores kunder. Enten via bedre service eller et ”godt køb”.

Ultimativt skal du også trives i en hurtig omskiftelig hverdag, hvor der skal træffes hurtige beslutninger, og hvor du også har en vigtig rolle ”på gulvet”, for ellers lykkes I ikke som team.

Besidder du de kompetencer, så er vi sikre på, at du kan blive en succes i fakta. Det praktiske omkring faktas systemer og styring af en dagligvarebutik med en omsætning på op til 30 mio. om året, det skal vi nok lære dig på et uddannelsesforløb, som vi skræddersyer til netop dine behov og ønsker.

næste niveau i organisationen.

Vi tror på ”on the job”-training. Man lærer simpelthen bedst, når man står med opgaven i hånden på gulvet, og ikke kun i teorilokalet. Derfor har vi løbende brug for dygtige undervisere i butikkerne, og de undervisere kalder vi cheftrænere. Cheftrænerne er udvalgte butikschefer, der har vist eksemplarisk styring af egen butik ud fra faktas værdier og driftskoncept. Hvis du som butikschef gerne vil avancere til næste niveau, så vil vi aktivt arbejde for, at du kan blive cheftræner. En stilling som cheftræner kan på sigt kan føre til en stilling som salgschef, hvor du er leder for dit eget distrikt på helt op til 15 butikker.

Karrieretrappen.png

fakta kan være indgangen til din karriere i dansk detail.

fakta er en del af Coop, som består af detailkæderne Kvickly, Super Brugsen, Dagli’ Brugsen, Lokal Brugsen, Irma og selvfølgelig Fakta og Fakta Q. Samlet består Coop af i alt 1.200 butikker og over 38.000 medarbejdere. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver, uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop, hvis du en dag skulle ønske at fortsætte karrieren i en anden af Coops kæder.

Lyder stillingen som butikschef som noget for dig, eller har du andre spørgsmål, så kontakt én af vores personalekonsulenter i dit område på kortet herunder.

kontakt os.

midt- og nordjylland.
Casper Bisgaard  / 61 62 95 94

sønderjylland og fyn.
Louise Milo / 51 59 31 68

sjælland.
Ken Friis Larsen / 52 21 30 85

har du potentiale som leder? tag testen og find ud af det.

hvordan skal din arbejdsdag helst se ud?

hvordan møder du et andet menneske?

hvad betyder god service for dig?

hvem er først og fremmest ansvarlig for, at kunderne får en god indkøbsoplevelse?

hvilke kompetencer besidder du blandt andet?

hvorfor er det vigtigt at være struktureret som leder?

hvorfor er det vigtigt at være disciplineret som leder?

hvorfor er individuel feedback til sine medarbejdere vigtigt?

er det et krav, at du som ny leder i fakta skal kunne alt?

er der nogle man kan kontakte, hvis man vil være leder i fakta, men har spørgsmål dertil?

vælg område på kortet.

få gode tilbud direkte i din indbakke.
Modtag faktas nyhedsbreve med forslag til dagens madidé, inspiration, nyheder, konkurrencer samt gode tilbud.
Tak for tilmeldning

er du sikker på, at du ønsker at afmelde?

du er nu afmeldt.

*markerede varer findes kun i begrænset antal og findes ikke i alle butikker, herunder fakta Q. Alle felter skal udfyldes ved tilmelding.