smuk rubinrød dybde præg af modne frugter.

Alfredo Primitivo 2014

Gode anmeldelser hos Vinavisen.dk og Politiken.

Denne vin er fremstillet på Primitivodruer fra Apulien. Alfredo Primitivo er i duften lys og let krydret, og her finder du undertoner af kogte brombær, blåbær, blommer, og slåen med en snert af bagte krydderier. I smagen finder man masser af sødelige jordbær og hindbær, samt lakridskaramellet afslutning. Vinen har en smuk rubinrød dybde og i duften er der tydelige præg af modne frugter. Smagen er frugtrig og frugtkrydret af svesker og blommer. Dog kunne vinen godt bruge lidt mere syre, til at balancere sødmen.

Vi er absolut i den varme bærsøde afdeling med masser af blødhed, så er man til de meget frugtrige vine, kan denne være en god makker til dagligdags retter som lasagne, frikadeller eller lidt stærkere oste med frugtkompot.

Kort sagt, er det en meget enkel rødvin, til en meget lav pris. Der er ikke noget ondt at sige om den, men det er selvfølgelig heller ikke den helt store raket til nytårsbordet eller brylluppet.

Skal du bruge madinspiration, kan du klikke her

Skål og velbekomme.

 

 

tør
sød
let
kraftig
Vinavisen.dk
10.10.2015

Vinavisen.dk: En meget enkel rødvin til en meget lav pris. Der er egentlig ikke noget ondt at sige om den, men den helt store oplevelse er den naturligvis ikke. En god frikadelle-skubber.

Politiken
17.07.2015

Politiken: Krydret, varm og sødmefuld i både duft og smag. Relativt let for Apulien – men det klæder den faktisk. Vil sikkert være populær med sin bløde, lettilgængelige stil.