på tur i det nordjyske.


Vi har været i Nordjylland for at møde Preben, der ejer Sønderhaven Gårdmejeri. Der blev snakket om ost, der blev kigget på ost, der blev spist ost og der blev vendt ost.

fra muuuh.
til mmmh.


Hos Sønderhaven gør de tingene lidt anderledes. Nogen vil kalde dem gammeldags. Køerne bliver malket to gange om dagen og allerede inden morgenmalkningen er færdig, bliver mælken pumpet under gårdspladsen over til ostekaret i gårdmejeriet … og mens ostene modner, bliver de allesammen vendt i hånden hver dag. Det smager bare bedre.

Preben snakker om ost, når han ikke snakker med køerne.


Preben er en ildsjæl. Han tænker på ost dag og nat. Det mener hans kone Marianne ihvertfald. Sammen med Preben driver hun Sønderhavens Gårdmejeri ved Brønderslev.

gå på opdagelse 
 i Sønderhavens 
mange oste.

 se alle oste

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.