• 4 pers

  • 40 minutter

Sutteben med avokado dyp og stegte kartofler

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 8 spareribs
  • chili
  • 50 g frisk ingefær
  • 1 dl akaciehonning
  • 1 spsk. tabasco
  • 1 dl worchestershiresauce
  • 1 dl tomatketchup
  • 1 flaske Weiss bier
  • 1 g rørsukker
  • mørk øl

det skal du gøre

Tænd ovnen på 170 grader. Hak chili og skrællet ingefær fint. Bland alle ingredienser til marinaden. Massèr marinaden ind i de rå spareribs og læg dem på en bradepande. Bages i ovnen ved 170 grader i 35 minutter. Tilsæt lidt mere marinade og steg dem færdige på en grill eller i ovnen ved 220 grader. Hold godt øje med kødet, det må gerne brune men helst ikke blive sort. Serveres med Avokadodyp og stegte kartofler.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.