• 4 pers

  • 12 minutter

Ovnbagt laks i øl

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 lakseside
  • skal og saft fra en citron
  • 1 spsk. honning
  • Lidt salt
  • 1 halv Ale øl
  • lidt dild

det skal du gøre

Tænd ovnen på 200 grader. Lig laksefileten med skindsiden nedad på et fad, Stik den med en gaffel og kom salt og peber på. Riv citron-skal og pres citron-saft ud over. Hæld øl på og til sidst honning på. Ind i varm ovn ved 200 grader- ca 10-12 min. Fisken må gerne være pink indeni. Anret ved at plukke fra fisken.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.