• 4 pers

  • 130 minutter

Langtidsstegt svinemørbrad med stegte rødder

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 svinemørbrad
  • rapsolie
  • salt
  • peber
  • 1 spsk. tørret timian
  • 200 g bulgur
  • 200 g pastinak
  • 200 g gulerødder
  • 200 g rødbede
  • 1 bundt persille
  • 1 citron

energifordeling

  • Protein: 7 g.
  • Kulhydrater: 14 g.
  • Fedt: 1 g.
  • Energifor./ pers: 389 kcal
  • Fedtenergi: 14 %

det skal du gøre

Tænd ovnen på 130 grader. Puds mørbraden af, gnid den med rapsolie, og krydr med salt, peber og timian. Læg mørbraden i en stegepose, luk den og klip ’skorsten’. Læg den i et ovnfast fad og stil den i ovnen i 2 timer. Imens koges bulgur iflg. emballagens anvisning. Skræl rodfrugterne og skær dem i fine tern. Læg ternene i en stor skål og vend dem i 2 spsk. rapsolie, salt og peber. Læg dem på et stykke bagepapir, på en bageplade. Stil rødderne ind til kødet og lad dem stege med i en time. Tag fadet med kødet ud, og lad kødet trække i posen. Lad rødderne blive og giv dem 200 grader i 5 minutter. Vend dem godt. Skyl, tør og hak persille. Vend rødderne med bulgur og dryp med citron. Skær kødet i skiver og anret det med rødder og bulgur.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.