• 4 pers

  • 25 minutter

Kartoffelmos med peberrod og Weiss Bier

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 600 g kartofler
  • 100 g revet peberrod
  • lidt salt
  • lidt peber
  • lidt citronsaft
  • lidt smør
  • 1 spsk. sennep
  • 2 spsk. skyr
  • 1 spsk. kapers
  • 1 dl Weiss bier

det skal du gøre

Skræl og vask kartoflerne. Kog kartoflerne i 17-20 minutter. Bland smør og skyr. Hæld vandet fra og mos kartoflerne med en gaffel. Vend mosen med citron, smør- skyr og sennep. Riv peberrod ned i og smag til med øl. Serveres straks med kapers på toppen.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.