• 4 pers

  • 70 minutter

Kalkungullash med svampe og druer på knuste kartofler

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 gult løg
  • 600 g kalkunbryst
  • olivenolie
  • salt
  • peber
  • 1 spsk. tørrede enebær
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 bakke brune champignon
  • 800 g kartofler
  • 100 g grønne vindruer, uden sten
  • madkulør
  • 100 g spæd spinat

energifordeling

  • Protein: 7 g.
  • Kulhydrater: 8 g.
  • Fedt: 3 g.
  • Energifor./ pers: 491 kcal
  • Fedtenergi: 30 %

det skal du gøre

Skær løget i tern. Skær kødet i tern. Steg løget blødt og blankt i olivenolie, krydr med salt, peber og maste enebær. Vend kødet i løgene og varm godt igennem. Spæd med bouillon, og lad det simre i 5 minutter. Kom cremefraiche ved og lad det koge op. Gør champignon i stand, skær dem i kvarte og kom dem i. Lad retten simre i 40 minutter. Skrub og kog kartoflerne godt og vel møre. Gør vindruerne i stand og kom dem i saucen og giv den lidt kulør. Smag til. Skyl og slyng spinaten tør. Anret kartoflerne, knus dem let, fx med enden af en pizzarulle. Anret spinaten over og til sidst kalkungullash.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.