• 4 pers

  • 180 minutter

Braiseret Nakkekam i æblemost og bacon- stegte persillerødder og suttet bolsje for voksne

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 2 kg Nakkekam
  • 50 g smør
  • ltr. æblemost
  • 1 mørk øl
  • Lidt timian
  • 1 bundt persille
  • 2 laurbærblade
  • 150 g bacon
  • Lidt salt
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 4 persillerødder
  • Lidt peber

det skal du gøre

Skræl og skær løg i både Skræl persillerødder - del på tværs Nakkekam: Brun kødet godt af. Tilsæt løg, bacon, hvidløg, laurbærblade og persillerødder. Krydr kødet og tilsæt øl og æblemost. Læg låg på og lad det simre så længe som muligt - minimum 2-3 timer. Hold dog øje med væske - den må ikke koge tør. Til slut, når det er mørt, tilsætter du friske krydderurter og pisker lidt smør i den sidste væde. Krydres med salt og peber Rosenkål - “ Sutte bolsjer for voksne”: Fjern stokke og blade fra rosenkålene. Steg bacon af i små strimler. Smid rosenkål i sammen med honning, citron, salt, lidt vand i bunden og så øllen - lad det snurre i 2 minutter.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.