• 4 pers

  • 15 minutter

Bjergbondens salat

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 200 g bacon, i tern
  • 2 stk. hjertesalater
  • 4 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. hvidvinseddike
  • Lidt peber

energifordeling

  • Protein: 7 g.
  • Kulhydrater: 2 g.
  • Fedt: 9 g.
  • Energifor./ pers: 140 kcal
  • Fedtenergi: 68 %

det skal du gøre

Steg bacon gyldne og sprøde. Læg ternene i en sigte, så fedtet løber fra og så på et stykke fedtsugende papir.
Skær salaterne over på langs og skyl og slyng dem tørre.
Anret hver halve salat med bacon, 1 tsk. olivenolie og 0,5 tsk. hvidvinseddike. Krydr med peber.

tips

Der serveres evt. lunt rustikt lyst brød til. Men det fungerer fint alene som forret.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.