• 4 pers

  • 30 minutter

Barbeque kylling med cremet råkost

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 spidskål
  • 2 gulerødder
  • 2 hjertesalater
  • 1 bundt forårsløg
  • bakke rucola
  • 200 g skyr
  • 4 spsk. mayonnaise
  • Lidt salt
  • Lidt peber
  • Lidt citronsaft
  • 12 kyllingelår
  • 1 fuldkornsbrød, lyst
  • Lidt grill-olie

energifordeling

  • Protein: 6,3 g.
  • Kulhydrater: 7,3 g.
  • Fedt: 3,7 g.
  • Energifor./ pers: 513 kcal
  • Fedtenergi: 39 %

det skal du gøre

Vælg tilbehør og er det kartofler, så skrub disse og kog dem. Snit spidskålen meget fint. Skrub gulerødderne og skær dem med en tyndskræller i lange krøller, eller riv dem. Skyl, tør og del hjertesalaterne. Snit forårsløg fint. Skyl og tør rucola. Bland råkosten og rør skyr med mayonnaise og smag til med salt, peber og citronsaft. Vend råkosten i cremen. Dup kyllingelårene tørre, pensl dem med grill-olie/barbeque og grill dem (Grill-olie, se opskrift under Snacks og tilbehør) Anret de grillede kyllingelår med råkosten og tilbehøret ved siden af.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.