• 8 pers

  • 70 minutter

Bananbrød

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 100 g speltmel
  • 70 g hvedemel
  • Lidt salt
  • 2 stænger vanilje
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 æg
  • 200 g puddersukker
  • Lidt rapsolie
  • 50 g smør
  • 4 bananer

energifordeling

  • Protein: 3 g.
  • Kulhydrater: 42 g.
  • Fedt: 8 g.
  • Energifor./ pers: 312 kcal
  • Fedtenergi: 29 %

det skal du gøre

Tænd ovnen på 180 grader. Mos bananerne grundigt med en gaffel. Rør dem med smør, sukker, æg og vaniljekorn. Bland bagepulver, en fingerspids salt og mel og rør det i dejen. Smør en slip-let bageform i olie, ca. 1,35 liter. Fyld dejen i og bag det i en time. Lad det afkøle og spis det som det er – daggammelt bananbrød er skønt ristet.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.