• 4 pers

  • 80 minutter

Bagte søde kartofler med skinkecrisp

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 8 skiver lufttøret skinke
  • 6 søde kartofler
  • 1 bundt purløg
  • 12 spsk. cremefraiche

energifordeling

  • Protein: 2,9 g.
  • Kulhydrater: 12,9 g.
  • Fedt: 3,5 g.
  • Energifor./ pers: 283 kcal
  • Fedtenergi: 34 %

det skal du gøre

Tænd ovnen på 200 grader. Læg skinken på bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen i ca. 10 minutter. Hold øje, skinken skal være gylden. Læg skinken på fedtsugende papir til afkøling. Skru ovnen ned på 190 grader. Vask og dup kartoflerne tørre. Læg dem på risten i ovnen og bag dem i 1 time. Klip purløg tæt. Hak skinken fint. Skær kartoflerne over på langs og anret dem cremefraiche, skinke og purløg.

tips

Man kan sænke fedtenergien ved at vælge skyr, som alternativ til cremefraiche.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.