• 4 pers

  • 30 minutter

Bagt torsk med grillet fennikel og forårsløg

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 800 g kartofler
  • salt
  • 1 bundt persille
  • 4 torskefileter
  • 4 fennikel
  • 1 bundt forårsløg
  • olivenolie
  • peber
  • 2 citroner

energifordeling

  • Protein: 5 g.
  • Kulhydrater: 7 g.
  • Energifor./ pers: 411 kcal
  • Fedtenergi: 13 %

det skal du gøre

Tænd ovnen på 200 grader. Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. Skyl, tør og hak persille, til senere brug. Fjern evt. ben fra fisken og læg den i et ovnfast fad. Giv fisken et drys salt. Stil fisken i ovnen i 12 minutter. Gør fennikel og forårsløg i stand. Pensl dem med olivenolie og grill dem på pande indendørs, eller på udendørs grill. Krydr grøntsagerne med salt, peber og citrondryp. Skær en citron i fine skiver. Anret fisken med citron, grillede grøntsager og kartofler med persilledrys ved siden af.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.