• 4 pers

  • 45 minutter

Bagt kylling i salt skinke med franske ærter og ovnbagte kartoffeltern

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 2 bundt persille
  • 1 kg kartofler
  • rapsolie
  • salt
  • peber
  • 4 kyllingefileter
  • 4 skiver lufttøret skinke
  • 400 g fine ærter, dybfrost
  • 1 glas perleløg

energifordeling

  • Protein: 7 g.
  • Kulhydrater: 11 g.
  • Fedt: 2 g.
  • Energifor./ pers: 505 kcal
  • Fedtenergi: 20 %

det skal du gøre

Tænd ovnen på 200 grader. Skyl, tør og nip persille. Skrub kartoflerne og skær dem i kvarte, vend kartoflerne i en spiseskefuld rapsolie, salt, peber og halvdelen af persille. Læg kartoflerne i en bradepande med bagepapir og stil dem i ovnen i 35 minutter. Pak kyllingen ind i skinken og læg den i et ovnfast fad, bag dem med i ovnen i 25 minutter. Kom ærterne i en gryde, dryp med lidt rapsolie, drys med lidt salt, hæld kogende vand over, kog op, kom perleløg i, og hæld vandet fra. Anret kyllingen med ærter, løg og persille og med ovnkartoflerne ned siden af.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.