• 4 pers

  • 20 minutter

Bacon-øl kål

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 spidskål
  • 20 g smør
  • 1 spsk. honning
  • 100 g bacon
  • lidt citronsaft
  • 1 Stout øl

det skal du gøre

Steg bacon af i små strimler. Skær kål groft. Kom kål på panden sammen med honning, citron, lidt salt og øl i bunden– lad det snurre i 2-5 minutter.

tips

Du kan bruge rosenkål, rødkål, hvidkål eller grønkål til denne ret - du bestemmer

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.