• 4 pers

  • 20 minutter

Asparges svøbt i skinke og bearnaise

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 1 bundt persille
  • 16 grønne asparges
  • olivenolie
  • 4 skiver skinke, lufttørret
  • 125 g smør
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • salt

energifordeling

  • Protein: 4 g.
  • Kulhydrater: 4 g.
  • Fedt: 11 g.
  • Energifor./ pers: 390 kcal
  • Fedtenergi: 76 %

det skal du gøre

Tænd ovnen på 200 grader. Skyl og tør persillen og hak den fint. Vrik asparges, og der hvor de naturligt knækker, lad dem knække. Kassér rodenden og skær enderne til. Gnid dem med olivenolie og pak 4 asparges i hver skive skinke. Læg dem i et fad og stil dem i ovnen i 10 minutter. Smelt smørret. Kom æggeblommerne i en gryde. Pisk, pisk og pisk nu konstant, under langsom og svag opvarmning blommerne med eddike til tyk og skummende. Tag gryden af blusset og pisk nu med salt og smør, som løber i en tynd, afbrudt stråle. Til saucen er cremet og tyk. Smag til med salt og peber. Mæt saucen med persille. Tag asparges med skinke ud og læg bearnaise saucen ved for enden.

tips

Spis lunkt rustikt lyst brød til.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.