• 2 pers

  • 20 minutter

Asparges frittata

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 400 g grønne asparges
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt
  • peber
  • 4 æg
  • 4 spsk. fintrevet parmesanost
  • 4 skiver rugbrød

energifordeling

  • Protein: 7 g.
  • Kulhydrater: 8 g.
  • Fedt: 6 g.
  • Energifor./ pers: 496 kcal
  • Fedtenergi: 50 %

det skal du gøre

Vrik de grønne asparges, der hvor de naturligt knækker, lad dem knække, kassér rodstykket og skær enderne til. Rist asparges i olie, krydr let med salt og peber. Pisk æggene med en gaffel og hæld æggemassen ned over asparges. Når omeletten er stabil, lad den glide over på et grydelåg og vend den. Og når den er gylden på undersiden, lad den igen glide over på et grydelåg og vend den. Drys med parmesanosten og drys let med peber, og lad retten ledsage af ristet rugbrød.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.