• 4 pers

  • 15 minutter

Appelsinsalat med rødløg, granatæble og oliven

Send opskriften på mail

næste

Del opskriften med dine venner

Vis dine venner, at du har styr på din hverdag
del din opskrift på Facebook...

Gem som bogmærke

Gem opskriften som bogmærke i din browser.
Så kan du altid finde den igen, når du har brug for det.

Kopiér link

kopiér link

det skal du bruge

  • 4 appelsiner
  • 1 granatæble
  • 1 rødløg
  • 12 sorte oliven
  • 1 potte basilikum

energifordeling

  • Protein: 1 g.
  • Kulhydrater: 11 g.
  • Fedt: 1 g.
  • Energifor./ pers: 110 kcal
  • Fedtenergi: 19 %

det skal du gøre

Skær bund og top af appelsinerne. Skær nu, oppefra og ned skallen af, inklusiv det hvide. Skær nu appelsinerne i skiver. Anret dem på et stort fad, eller portionsvist på små tallerkner. Massér granatæblet. Del det på tværs. Stil en skål med en sigte over, og vend nu ’vrangen’ ud på granatæblet over sigten. Pil kernerne ud. Fjern alle de hvide membraner. Og anret kernerne på appelsinskiverne. Skær rødlig i ringe og anret dem over salaten. Anret oliven øverst med topskud af basilikum.

tips

Når man gør et granatæble i stand, får man den skønneste saft, der er ikke andet at sige til det end: drik det! Og nyd. Salaten har marokkanske rødder og nydes som tilbehør til kødretter, der matcher smagen her.

få gode tilbud direkte i din indbakke.

Få en mail en gang om ugen med forslag til dagens madidé, inspiration, samt gode tilbud fra fakta.